Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zamke u pećinama
Poštovani kolge, interesuje me da li je neko imao iskustva u vezi zamki u pećinama, ili su to samo mit i legende ?
Odgovori
Kada si počeo da pitaš reci direktno šta te tačno zanima u ovim zamkama - na primjer video si nešto specifično unutar pećine, imaš neke informacije o pećini sa zamkama ... ili jednostavno tako hajde da pričamo o raznim zamkama u pećinama. Ja lično imam skice takvih zamki u pećinama. A što se tiče toga da li su napravljene zamke, da li su još aktivne itd ... oni koji su se susreli sa takvim stvarima odavno su prestali da postoje na ovom svijetu.
Cool
Vuk je slabiji od lava i medveda, ali nikad nije išao da igra kao oni u cirkusu!  Cool
Odgovori
Čuo sam da postoje te zamke pa me zanima da li se neko susretao sa njima? Pokušavam da lociram pećinu u kojoj bi trebalo da ima zamki, da li one postoje ? Ako neko ima neku skicu kako one izgledaju voleo bih da vidim. Potpuno mi je nepojmljivo da kada se jednom aktivira, ponovo se vrati u prvobitan položaj.
Odgovori
Zamke u pećinama ....

Priloženih Datoteka Izvedena sličica(e)

Vuk je slabiji od lava i medveda, ali nikad nije išao da igra kao oni u cirkusu!  Cool
Odgovori
(04-11-2024, 11:39 PM)Усамљени вук Piše: Zamke u pećinama ....

Dali si ti ove zamke video ili si za njih cuo?
Odgovori
Zanimljive skice. Ja lično nisam video zamke samo sam čuo priče. Interesovalo me da znam u slučaju da se susretnim sa istim. Nisu naivne ni malo...
Odgovori
(05-11-2024, 03:53 PM)Timocka krajna Piše: Zanimljive skice. Ja lično nisam video zamke samo sam čuo priče. Interesovalo me da znam u slučaju da se susretnim sa istim. Nisu naivne ni malo...

Mene interesuje dali je neko video ili su samo price i skice iz glave .
Odgovori
Ove skice prikazuju zamke opisane u raznim opisima skrivenih blaga u pećinama ili podzemnim galerijama. Opet, pročitao sam iz raznih opisa da su mnogi izgubili živote u slučajevima susreta s takvim mehanizmima. Dakle, nema ko da potvrdi da je istina ili fikcija sve što je nacrtano i rečeno na dokumentima. Što se tiče pitanja, kako funkcioniraju zamke koje se same postavljaju, postoji mnogo elementarnih sistema koji rade uz pomoć tekuće vode - dajem vam primjer kako se radi sa WC vodokotlićem - postoji ventil koji se otvara kada se vodokotlić aktivira i plovak koji zatvara drugi ventil kroz koji voda ulazi i puni vodokotlić. Sa stalnim protokom vode u pećini, ovaj sistem može bez greške da radi vekovima.
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)