Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
LOCIRAO SAM RINSKI GRAD POBEDE KOD NISA
Evo posle mesec  dana sam se vratio iz Nisa u Italiju i odmah da vam saopstim jednu lepu vest u vezi starog srednjevekovnog grada koga vekovima traze a nikome pre mene nije poslo za rukom da ga nadje . 
Ja sam ovog leta Rimskom Gradu pobede  posvetio nekoliko dana i na kraju sam uspeo da ga lociram bez moderne tehnike vec samo zahvaljujuci mom rucno izradjanom alatu za radesteziju koji mnogi ne priznaju i negiraju. 
Mogu reci da sam veoma zadovoljan lociranjem samog grada  kao i mojim  detaljnim istrazivanjem  a jos zadovoljniji sto je mene posluzila sreca da prvi vidim to srednjevekovno kulturno - istorijsko bogatstvo Srbije. 
HVALA BOGU , USPEO SAM !
Odgovori
Dragi forumasi ,zasto se niko ne interesuje za srednjevekovni Ggrad Pobede kada je toliko vekovima bio trazen ? Da niste zavidni mom lociranju istog ili zato sto sam ja radio sa mojim alatom bez upotrebe skupocenih detektora i skenera koje tako silno reklamirate . 
Molim vas budite zadovoljni sto je ipak locirano i do nekle ispitano i to nase veliko kulturno istorijsko bogatstvo . Tu se  pored mozaika i temelja nalaze i razni predmeti i monete od srebra,bronze i zlata ogromne vrednosti.Za sada toliko uz mnogo pozdrava.
Odgovori
Po cega si siguran da je to grad pobede de ispricaj neke detalje da znamo sta si video unitra dokle si stigao jel to na dag banjica
Odgovori
Ja sam samo mojim antenama i viskom (moja izrada) dosao do tog srednjevekovnog grada , GRAD SLOBODE koji se u Rimsko doba zvao JUSTICIJANA ELTOCIJANA .
Ja sam otkrio  da tamo ima podzemne prostorije gde se nalazi ogromno bogastvo (bronza,bakar,zlato), grobnice, mozaici , ostaci gradjevina ,.........
Napominjem da sam do njegovog lociranja dosao posle nekoliko dana lutanja  oko Nisa ali mi nije zao jer su mnogi taj grad vekovima bez uspeha trazili i najsavremenijim detektorima i skenerima. 
Ne trazite slike i druge dokaze jer ne mislim otkrivati blize detalje .
Mnogo pozdrava i srece svima !

Ja sam samo mojim antenama i viskom (moja izrada) dosao do tog srednjevekovnog grada , GRAD SLOBODE koji se u Rimsko doba zvao JUSTICIJANA ELTOCIJANA .
Ja sam otkrio  da tamo ima podzemne prostorije gde se nalazi ogromno bogastvo (bronza,bakar,srebro,zlato), grobnice, mozaici , ostaci gradjevina ,.........
Napominjem da sam do njegovog lociranja dosao posle nekoliko dana lutanja  oko Nisa ali mi nije zao jer su mnogi taj grad vekovima bez uspeha trazili i najsavremenijim detektorima i skenerima. 
Ne trazite slike i druge dokaze jer ne mislim otkrivati blize detalje .
Mnogo pozdrava i srece svima !
Odgovori
Prijatelju svako dobro ti zelim sad vidim zasto se tolika prasina digla po svim forumima i sajtovima  pa cak se pregovara sa ljude iz makedonije za plan kolika se prasina digla vidi se cak odavde   ja ti zelim svako dobro prijatelju  mislio sam da mozemo malo diskutirati oko detalje ali nije bitno sada
Odgovori
Neznam zasto  srednjevekovni GRAD POBEDE vise skoro nikoga ne interesuje iako su ga  mnogi bezuspesno vekovima trazili , a tamo lezi ogromno bogatstvo . 
Ja jedva cekam povoljan momenat da otkrijem mesto gde se on nalazi ali za sada neka ostane tajna a ostalim zelim mnogo srece i uspeha .
Odgovori
Za pobedu nad Persijancima u borbi kod Nisave zivote je dalo na stotina ljudi pa se zato grad i zove GRAD POBEDE.
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)