Teme: 10
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Pitam se zašto ljudi koji su članovi foruma ne učestvuju u diskusijama, predlozima itd... Da li je zaboravljen forum? Po meni ovo je prelepo i dragoceno mesto, kako za nas početnike, tako i za one iskusne da podele svoje mudrosti. Naravno, ne sve, ne ono o čemu se ćuti. Žao mi je što je ranije bilo mnogo više diskusije nego sada.
Ovo je moje mišljenje koje delim sa članovima, i predlažem da se ponovo oživi ovaj jedinstveni forum.
Pozdrav za sve članove i admin.
Teme: 215
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Eto svima je lakši fejsbuk i lični interesi pojedinaca su preovladali, ovde nema toga, trgovci prave svoje grupe kako bi prodavali svoju robu detektore starine itd, neki drugi trguju lokacijama sve zarad sopstvenih interesa. Kao što sam mnogo puta i sam rekao svako može da radi šta hoće.
Teme: 10
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
LJudi nisu svesni da je ovaj forum blago, a može biti izvor istorije, razmene razmišljanja, legendi, svega što podržava ovaj forum, zbog čega je osnovan. Ja sam na primer direktan potomak Vujice Vulićevića, kuma Karađorđa, u čijem smaknuću je učestvovao Ali o njemu malo ima na internetu, o njegovim potomcima još manje. Mi iz tih nekoliko kuća znamo pravu istoriju. To je npr zanimljivo, kao i mnoštvo ljudi koji znaju istoriju sa kolena na koleno, a na internetu nema. Kao što kažete, ljudi se grupišu radi ličnih interesa, tog, po meni glupog fb, koji i nemam. Ovo je stvarno jedinstven forum i prava je šteta što ljudi ne učestvuju u njemu. Evo, ja pozivam sve članove da se vrate, da ovo bude mesto okupljanja i lepog druženja.
Pozdrav svima od NEFERTITI.