Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
pomoc oko kantara
Photo 
pomoc oko znaka kantara i jos nekoliko znakova uklesani okolo njega i na istom kamenu

Priloženih Datoteka Izvedena sličica(e)

Odgovori
zdravo prijatelju, zapravo je kantara vrlo dobar znak skrivenog novca. iz onoga što razni ljudi pišu, sledilo bi da je novac zakopan ispod znaka i da ima onoliko kilograma koliko piše na znaku. u konkretnom slučaju gledajući samu stijenu i gdje je znak napravljen, jedino rješenje ostaje provjeriti metal detektorom samu stijenu i oko nje. sa srećom
Odgovori
želite pomoć, a odgovora nema ...
Vuk je slabiji od lava i medveda, ali nikad nije išao da igra kao oni u cirkusu!  Cool
Odgovori
ja se izvinjam al radim i druge poslove ovo vise iz hobija radim u slobodno vreme pa naleteo na ovaj znal veoma lep al oko i na kamenu detektor ne pokazuje nista za sad hvala na odgovoru dzer
Odgovori
Ako detektor ne pokazuje ništa na samom kamenu i oko njega, onda imate najmanje 2 opcije. Prvi je da je novac uzet davno, a drugi da se tamo nalaze skriveni dokumenti koje detektor neće pronaći. U svakom slučaju, znak kantar uklesan u kamenu je više nego dobar simbol, a nije slučajno napravljen baš na ovom mestu. Ali nije uvijek skriveni novac smješten u blizini samog znaka. Ukratko, ono što bih vam savjetovao je da na mjestu u radijusu od oko 20 m od samog znaka vrlo pažljivo potražite nešto neobično što stoji na tlu - na primjer drugi odvojeni kamen sa znakovima na njemu. Želim ti uspeh druže.

Pozdrav
Vuk je slabiji od lava i medveda, ali nikad nije išao da igra kao oni u cirkusu!  Cool
Odgovori
kolko se ja seca ovako izgleda na terenu postavicu crtez napiso sam i nacrto otprilike kako je na terenu

Priloženih Datoteka Izvedena sličica(e)

Odgovori
Iz Turske knjige Kantar znaci dve ostavke jedna manje druga vise, na tvom Kantaru gornje je vise donja manja, prati skalu i dobro pretrazi teren kao sto ti vuk reko, neznam detektor do koje dubine moze da ti pokazuje, ali budi uporan, sve ti dobro zelim
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)