Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SVE JE UZALUD.
Moram napisati par reci o mom kratkom ovogodisnjem boravku u Srbiji.
Odmah po dolasku sam u slobodnom vremenu sam poceo pretrazivanje terena i otkrio dosta ostava ali nista na iskopavanju nisam radio jer za to su potrebni vise ljudi 
pa je sve ostalo kako je i bilo a kako vidim da od  nepoverenja se nemoze nista uraditi . 
Zao mi je sto sve te ostave moraju cekati bolja vremena koja mozda i neikada nece doci jer je covek mnogo komplikovano stvorenje .
Pozdrav i svima mnogo srece.
Odgovori
Zdravo prijatelju,

Ovaj drevni zanat lova na blago nije za svakoga, a iznad svega, lov na blago nije za siromašne ljude. Zasebno, skoro svaki treći želi da pojebe prijatelja s kojim radi, a upravo to izaziva nepovjerenje kod kolega. I na kraju, ali ne i najmanje važno, postoji mala pravilnost – u većini slučajeva skrivene stvari pronađu slučajno i to amateri bez iskustva u ovom poslu. Važno je ne očajavati, jer je rečeno – šta je za tebe, niko drugi neće naći i uzeti.

Pozdrav
Odgovori
Meni je ovo da ubijem vreme, sa penzijom idem dalje, ne zavisim od nikoga , volim da pomognem ljudima ali ne ide nikako a zao mi 
kada detektor pisti a sve ostaje kao sto je bilo.
Pozdrav.
Odgovori
Druže, zelim ti dobro zdravlje i jos mnogo godina penzionerskog zivota. Iz mog ličnog iskustva u ovom zanatu traženja skrivenog blaga naučio sam nešto veoma važno, koji ti ponekad čuva život - nije uvijek dobro kada detektor pisti tu stvar iz podzemlja da bi izašla na sunce! Ponekad je mnogo bolje neka stvari ostanu tamo gdje su bile godinama, jer još nije došlo pravo vreme da se otkrije njihova tajna. Zato ne žali ni za čim osim za prošlošću mladosti. Devet planina prekrivenih maglom, a u desetoj je skrivena naša mladost, devet reka punih vode, a u desetoj su naše suze ...

Pozdrav
Odgovori
Hvala lepo na dobrim zeljama . Nigde ne zurim , previse ne trazim i postujem onu izreku koja kaze da ko malo jede , jede stalno.
Pozdrav i srecno.
Odgovori
Pozdrav dobri ljudi,ja sam nov na ovom forumj volim legende i strastveni sam planinar,ovaj hobi mi je jako zanimljiv iskljucivo zbog potrvdjivanja legendi i raznih prica. Primecujem da nema novih tema i prica u zadnjih par godina.
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)