Teme: 20
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Locirano mesto gde se nalazi stena koja ima uklesanu zensku vaginu (velika dimenzija u pitanju) oko znaka i stene raste smokva i druge razne vrste cveca ....
Tumacenje za ovaj znak sam nasao da je u pitanju grob jako bitne zenske osobe (kraljevskog porekla) moguce da je i kraljica ...
Jel ima neko iskustva sa ovim znakom ? hvala!
Teme: 4
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
ne razumem admina zasto je obrisao moj odgovor zato sto sam samo napisao dobro sto nije bila muska vagina nego je zenska vagina bila isklesana na kamenu ne vidim razlog da se moj odgovor izbrise jer ako ne napisem tako covek ce vecno pisati da je vagina zenska i nece se popraviti u tom pogledu i nece znati da je to zenski polni organ i nikako drugom rodu ne pripada, tako da nema potrebe da napise u komentaru da je to zenska vagina mislim i tvrdim da sam u pravu a da admin nije u pravu zato sto kolegu koregujem,poz
Teme: 0
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Interesuje me u kom kraju je lociran pomenuti znak na steni?
Teme: 20
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Mislim da lokaciju ne smem da otkrijem jer ako napisem,mislim da ce vecina vas odma tacno znati gde da ode
Jedino sto mogu da napisem je da je poprilicno na prometnom /vidljivom mestu i mislim da bi bilo problema da se bilo sta odradi jer bi sigurno neko digao frku ... pogotovo ako zahteva neki ozbiljniji posao... citajuci jos neke primere sa foruma gde se pominje opis za ovakav znak,i gde su odradjena mesta sa ovakvim znakom, definitivno je u pitanju grob neke jako bitne zenske osobe ili visokog staleza,u jednom je navodno nadjeno preko 100 hiljada zlatnika ...
takodje pominju 2 vrste znaka vagine - otvoren i zatvoren tip (otvorena i zatvorena pecina)... u par primera se pominje i znak penisa koji bi navodno trebao da bude na odredjenoj razdaljini naspram vagine... jedino sto sam uspeo da uocim na levoj strani zida stene na nekih 2 metra ,na kojoj je uklesan znak vagine je tacka/odnosno 1 mala okrugla rupa .. kapiram da je def pecina tu... probacu da oikacim skicu kako sve izgleda