Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Znakovi na ulazu u pećinu - pomoć
Question 
Pozdrav! 
Potrebna mi je pomoć oko tumačenja znakova na ulazu u pećinu koja se nalazi 30 metara od starog mosta. Meštani kažu da je most Rimski, naučnici kažu da je Turski. Nedaleko od pećine je izvor vode iznad kog se nalazi mali otvor u steni. Na samom ulazu u pećinu se nalazi nekoliko znakova. Zamolio bih vas da mi pomognete da ih protumačim. Zanima me da li je ovo neko škrabao bezveze ili je možda čak neko planinarsko društvo označavalo stazu ili postoji mogućnost da je nastalo pre nekoliko vekova? 
Hvala!

Priloženih Datoteka Izvedena sličica(e)

.png   3.png (Veličina: 64.75 KB / Preuzimanja: 171)
Odgovori
Iskreno meni ovo izgleda 
 kao novijeg datuma ali istrazi pecinu,nikad se nezna
Odgovori
pogledaj ispred pecine ima kamenje na nekom od tih imas i znakova ili znak ispitaj taj kamen isto tako i unutar pecine proveri ako neko vec nije proverio pre tebe ali i u pecini i isto i ispred ulaza u pecini  imas kamnje i na nekom od njih  znak ili vise znakova,poz
Odgovori
Hvala na odgovoru. Mislite li da postoji mogućnost da ovi znakovi nalik farbi mogu da potiču iz vremena Rimljana ili Turaka? 
Naišao sam na informaciju da je put koji je išao preko mosta spajao Rim sa Carigradom i da je u blizini mosta bio čitav kameni grad
Odgovori
Tvoje je da proveris,pa i tu pricu o kamenom gradu,ubedjen sam da ako je prica tacna..mora biti tragova.Zato istrazi..idu lepi dani
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)