Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mesta
(16-03-2012, 07:52 PM)zoki link Piše: Pozdrav svima. Znali neko nesto o ovim mestima, ljuti kamen,zdravci kamen,jasni rid,gavranov kamen,ivanove njive?
Sva mesta su u blizini Umaguske danasnja Crvena Jabuka.
zdravo zoki dali mozda slucajno znas koi znak treba da bude na karpi kad stois kod vodenice i pogledas karsi vodenice u karpi koi znak treba da stoi iznat ulazu iznad same terase na kojoj e pikama ocepena ploca i postavena na ulaz koi znak e iznad glave kad bi stao na terasi ako ga znas kazimi ako e taj znak koi kazes onda znam to mesto a na kilometar ipo od tu e crvena jabuka pozzzz
Odgovori
Zdravo
Jedno pitanje da li je blizu selo Vrapce ?
Odgovori
Vrabca  se vika  a  neje vrabce!I toj selo je vise u Bugarsku negoli kude nas.
Odgovori
Zdravo
mene interesuje da li je to tu u blizini.Voleo bih kada bi se vise saradjivalo. Postoji dobar plan, pa zato pitam ali ako niko nece da radi osim da tracari ok. Zoki kada vidis ovo moje pisanije javi se !
Odgovori
masini sivacki ima na edno mesto zakaceno palto pantaloni nosici i drugi raboti ima poz
Odgovori
Kolko ima od Nis do Svrlig tolko je blizo.Ama blize je negoli Beograd ili Sofija sto jes jes. Mozda je toj za nekoga i blizo  razni coveci  i  merke razne.
Odgovori
More za mesta i za rabotu se nebrigam nego sekiram se nema mi ga Jelenko da se javlja ce prestari rakija ce pretera sas godine pa ce tag da  joj  najde manu da mu je mlogo stara...
Odgovori
Neznam dal se juri sas svrliskog zagara sas krunu na glavu il sas stranjske snajke...
Odgovori
Nije ni bitno koliko je javio se covek i poslao sam mu plan. Tako da ne se sekiraj a rakija nece da prestari taman ce da bude dooobra.
Odgovori
Zoki srecno i otvori cetvore oci!
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)