To je to gajger sve ostalo su natrcannja gle koliko se mrtvih diglo vile i vukodlaci zlo je sirotinja nadje najede se i napije prezdere mesa i eto zlo a oni onda prokleto pa da hrana je prokleta probada ih u grudima infarkt.
Dragi kolege, nov sam ovde u potrazi i na forumu. Čitao sam sad o čuvarima blaga Džinovima i vilama na ovom forumu. Prošle godine sam nešto doživeo i razmišljao kakva je to sila, jedne večeri sam prolazio pored jednog kladenca, bilo je oko 24h ,od jednom se pojavljuje kao lopta iz zemlje svetlost, čuo sam piskav zvuk i nestaje. Nakon nekog vremena dolaze Blagovesti tog dana sam otišao na to mesto, (kladenac) bilo je oko 22h, pojavljuje se albino mačka i staje ispred mene . Gleda ona mene i zauzima položaj kao da će da lovi, krećem sa molitvom oče naš nekoliko puta ona još stoji u tom položaju. Odjednom se okreće i kreće da beži prema reci, i nestaje i čuo sam zvuk kao da si prosuo sitan novac. KAKVA JE TO SILA? Da li je neko imao slična iskustva? Ako je to zaštita blaga kako je rešiti?