G.Vudi ti mene nisi razumeo tri pestere jesu u Srbiji,ovde je rec od tri crte i sedam devojaka koje se nalaze u unutar pecine a ima ih cetri u Makedoniji znaju lokacije ali mesaju planove ....pozdrav i Srecan Uskrs....
stvarno izvinite na indiskretnosti.Mada sam gotovo siguran da sam vise puta video da izjavljujete da imate plan za ovo ili ono mesto cak i na facebook-u.
Razumem da ne zelite da se izjasnite,kao ni ja kada ste me pitali da li znam to mesto.
pozdrav prijatelju PANKI,,zanimame sta znas za plackovica i aleksandar makedonskog,,,jer mi imamo najnoviju opremu i vec smo otkrili nesto na toj planini,,hteobi saradnju ako imate nekakve podatke,,,
[attachment=5843 Piše:Бобандавидовски pid='869' dateline='1297805778']Уф бе шега не се шегуваме ајде да одиме на големо
Sorryал ми е за овој одговор, но морав да реагирам и да дадам свое мислење. Она што го зборуваш е дека неговото богатство е во тоа езеро.
Поздрав
(25-12-2010, 08:34 PM)studio_naso Piše: pozdrav do site i eve baram pomos od nekogo koj znae nesto u vrska so pesterata so 7te momi od vratata gi imame klucevite se vleguva do 3 metra posle vrtat 3 sbji kako ventilator nemozes da pomines za sega tolku pa cekam od nekogo da kaze nesto poz.
Ako gi imas klucevite od vratata togas znaes kako izgleda klucot toj treba da prestavuva glava od edno zivotno a ti ke kazes koja i Kako gi pomina meccovite da gi vides site momi koga toa e nevozmozno ima bariera Sto nemozes da ja pomines tretata MoMA drzi nesto vo desnata raka si mozel da go zemes toa I da ne se zamaras poveke so vakvi glupisti