16-01-2021, 02:21 AM
Srce kamen na njemu krst da li neko zna o cemu je re%u010D?
Srce i na njemu krst
|
18-01-2021, 01:59 AM
kristinakika evo da ti pojasnim oko znaka.X slucaeva srce je znak za bogatstvo koje je zasticeno sa zamke.ova tvoja fotografija pokazuje za neka grobnica koja je ne vise ot 100 metara od znaka.a i znak mi stoi ko da je mesten i da nije na pravo mesto gde je stajao sta se tice krsta mozda je kasnije uradzen.ja ga nisam video na slici.ali ako ima i neki grop u blizini oko znaka pare su u grobu ali su sa otrov.eto ti malo pomoc pa ti proveri sta je i kako je ali oprezno i nista ne diraj sa gole ruke.srecno
22-01-2021, 06:40 PM
Ima i par ploca kao sto je nacrtano
22-01-2021, 06:50 PM
A ovo je na srcu . Rupe male u obliku krsta i nalaze se na krstu par metra dalje su ove ploce naredjane jedna na drugu . Kao sto je na slici sto sam poslao.
22-01-2021, 09:56 PM
Definitivno se zlato nalazi negde u blizini samog potoka ili eventualno vodopada... sadrzi zamke najverovatnije tipa opasnost od obrusavanja zemlje koja zasigurno vodi u smrt... savet ti je da u pohod na ovo ides leti kada je vodostaj na potoku mali zbog suse ....
23-01-2021, 12:46 AM
Mislite da nije na ovom mestu gde se nalaze ploce i srce ?? Ploce su jedna na drugoj i sigurno 1 metar ima dubina. Dotle je kopano i ima na dole jos ploca.
23-01-2021, 02:53 AM
kristinakika vi ste na pravo mesto gde su kamena redeni tu vam je ulaz za grobnicu i to je grobnica na neka muska osoba .nije ulaz kod potoka tu moze da ima staro groblje od ranga srednje klase ljudi.ali ipak kazem cuvajte se samo od otrova i ko sto je reko kolega Hatelok od odrona zemlje.
23-01-2021, 01:41 PM
To srce je bilo u zemlju cim je vani zavrsen posao...
|
|
|