Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pecina sa musice tri cuke
Da biosam u tom potezu vise puta  i imam plan zato ali nisam mogao da nadjem ulaz mesto je krsovito jedan deo je pod smrekom tako da nije lako naci
Odgovori
Ulaz je iz Bugarske...
Odgovori
Dalibore dali znas ti tog ambar kamen pusti pecinu da je muve laze i tu imas pecina bez muve bez zamke samo treba da sidzes po 11 stepenika pet koraka pravo pa desno i doso si do cel
Odgovori
Evo hanter da vam odgovorim...
Lokacija koju opisujete  meni jako dobro poznata. Stvari koje navodite su spoljne oznake, opis okoline. I to je bilo bitno da se prepozna mesto.
Elem mesto sad poznajem. Ono što je bitno za saradnju je:

1. Da ste lično bili na tom mestu

2. Da znate konkretno mesto ulaska u Ambar kamen.

Da pojasnim lokaciju imam. Ali razumljivo lokaciju ne mogu otkrivati u sitna crevca na ovakom portalu javno.
Dakle možemo nastaviti prepisku preko PP tj. mejla uz uslov da posedujete lično vaše znanje/saznanje o konkretnom ulazu u Ambar kamen.
Evo da vas malo i ja informišem Orao je tu a zec "uteče" ako ste bili tamo ovo bi trebalo da vam je poznato.
Odgovori
(18-11-2020, 12:37 AM)BrankoV link Piše: Ulaz je iz Bugarske...

Da li je ovo ovako sa sigurnošću izrečeno bazirano kao lično saznanje zasnovano na terenskom iskustvu?
Ili je "pričao mi Janko na slavi kod Marko, majke mi"...
Jer ja više bez ličnog iskustva ne uzimam sagovornika za ozbiljno.

(17-11-2020, 02:40 PM)Dalibor link Piše: Da bio sam u tom potezu vise puta  i imam plan zato ali nisam mogao da nadjem ulaz mesto je krsovito jedan deo je pod smrekom tako da nije lako naci

Da je Smreka problem sekao bi je ja meter po metar, sve sa tobom ali iskače mi diskus na L5 pa mi savetovano da ne krčim šume i šumarke.
;D  ;D  ;D
Jooooj sokole gde nađe smreku kad je nema
Odgovori
Svaka cas Timpolok i hvala na odgovoru eto i ja da ti odgovorim na tvoje pitanje i to na kratko:
1: neznam mesto
2:imam samo opis
za to sta kazete licno znanje :imam samo opise ot turske ostalo PP
Odgovori
Ako si bio na tri cuke a nisi video smreku ti brate nisi bio na tri cuke  na tri cuke dole nisko ima i poneka buka a gore vislje jela smreka i borovnica a skroz visoko samo smreka
Odgovori
Dalibore pusti smreke dal ima il nema ja bi te zamolio da mi objasnis zasto je zovu bas pecina sa muve i kad imas plan za unutra koji znak treba da ga ima kako bi doso do to sto trazispozdrav i sve najbolje
Odgovori
Niko od vas nema plan, pogotovo unutrasnji...
Odgovori
naravno da nema BrankoV plan je unutra samo sam pitao Dalibor zasto je zovu pecina sa muva zato sto je trazi.od cega su te muve tu i ulaz nije kako kaze cepotina nego je veca kojn da udze unutra i koji znak ima tu a samo je jedan znak gde je i ulaz
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 2 Gost(a)