Teme: 26
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Zmaj sa sedam glava je nadjen sezdesetih godina ksd su seljaci cistili smreku ipravili pasnjak kamen pomeran mislilisu da ima ispod njega ali on je samo pocetna tacka po planu se uklapa ali je ulaz od bugarske strane trebadase nadje uzani prolaz i znak visak odozgo kad pogledas videse vise uzanih prolaza adali u nekom stoji znak neznam
Teme: 7
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Postovani g.Dalibore,
po mom opisu Zmejova dupka je u blizini Tri cuke,ali ne na same tri cuke.Kod mene se spominju drugi znaci i mislim da ljudi mesaju tu magazu sa tri cuke jer stalno ubaciju mesto Zbec kao i znak visak i da je ulaz iz Bugarske.Ja trazim znak lopta-sunce,Rimsko pismo u tom istom kraju oko tri cuke.
S postovanjem,
Vudi
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Zmaj je na nasoj strani u podnozju tri cuke a kad nadjes visak nacices zatvorenu cepotinu u njoj je latinsko pismo i lopta a sunce se nespominje u mom planu koji je sigurno tacan jer su dosta stvari nadjene i svese uklapa mozda nije potpun ali tacan jeste iplan je za tri magaze icetri ulaza za grad pobede
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Postovani g.Dalibore,
znam gde je visak bio,ali to nije na tri cuke vec u blizini.Nema nista na tri cuke,ljudi samo gube vreme jer su usmereni na pogresno mesto.
S postovanjem,
Vudi
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Veliki kamen i stena prave uzan prolaz kozju stazu usamprolaz ima znak otfes(visak) odma do znak je cepotina zatvorena kamenjem u cepotinu ima lopta ilatinsko pismo to mesto znas akojeto dase uklapa iakoje na mestu gde bi moglo dase radi jer tu ima bar tri cetri dana posla kontaktirajme mozemo raditi
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Cepotina nije gde je visak,kod cepotine je lopta i Latinsko pismo.Izgleda da mesate dva razlicita plana i mesta.