Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Znak u kamenu
Molio bih za misljenje Naisao sam na kamen na kome se nalaze dva krsta i pored njih dve rupe. Do taj isti kamen se nalazi jos jedan sa dvema rupama jedna do druge u podnozju kamena, a pored toga ima jedan veliki x ili krst. Na kamenu koji se nalazi 3-4m od ova dva, na celu, nalazi se znak koji je tesko raspoznati.

Priloženih Datoteka Izvedena sličica(e)

Odgovori
posledna postavljena slika kopaj tu cru zemlju ako ias detekto neki lepo je da proveris mesto mada zavisi kojimces detektorom da proveris trebati neki dobar da ima dobru dubinu a ako ga nemas kopaj mora da nadjes nesto jer je zemlja cudna,poz
Odgovori
Hvaala prijatelju. Provericu to lepo. Sta bi moglo da bude u pitanju, da li je u pitanju Rim? Da li ostali znaci imaju neku simboliku??
Odgovori
grob
Odgovori
Jel u pitanju samo jedan ili_ Jer na jos jednom kamenu na nekih 3-4m ima isto znak, a i na kamenu pored njega 2 krsta i 2 rupe/ Otkopao sam nekih 30-50cm, na kojoj dubini bi mogao da bude? Metal detektor nista ne pokazuje
Odgovori
Kopao sam ispod i oko kamena na kojem je veliki iks. Naisao sam na plocu, na nekih 50-60cm. Ta ploca se prostire do drugog kamena na kome postoji neki zapis...sta dalje ciniti? Na 5 kamena ukupno ima simbola, svi zajedno cine nepravilan krug.

Odgovori
Na ovom kameu u podnozju se nalazw 2 rupe, a do samog znaka nalik iksu se nalaze jos 2-3 rupe, s tim sto je jedna na vrhu samog znaka

Odgovori
kolega pa podigni tu plocu i vidi sta je ispod
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)