25-06-2022, 04:57 PM
hvala kolega ,nedaleko od tog mesta nasao sam isklesanu rupu u kamenu(ploči) da li to ima neko značenje
Tursko zlato
|
25-06-2022, 04:57 PM
hvala kolega ,nedaleko od tog mesta nasao sam isklesanu rupu u kamenu(ploči) da li to ima neko značenje
07-08-2022, 09:22 PM
(26-01-2019, 09:08 PM)tino Piše: pozdrav kolega koristili su i turci krst kao znak i zovuga turski krst ali nije i los savet kolege Milosa koji je naveo da su sadili neku vocku itd koega ako je kamen kockastog ili pravougaostog oblika i u sredini rupa to znaci da je ne mesto sa tim parametrima ili dimenzijama ili bolje receno forma mesta je takva i u sredini se nalazi skriveno blago e sada jos i da si naveo na koju stranu je najduzi krak tog krsta to ti je i pravac za mesto gde je sakrijeno zuto ili bilo sta drugo a ako je najduzi krug pravac kruska tisi onda dobitnik nagrade e sada postoji jos jedna prica moze biti da je kuca bila jevrejska ili neke grcke ili vlaske porodice e sada tu nisam siguran ali mislim da su u prici i evreji uglavnom vlasi ili grci sakrivalisu blago u pravcu dnevne sobe u kojem je pravcu bio bunar ili neko ovosje pa su u bunaru ili ispod te vocke sakrivali blago, dok su evreji sakrivali u podu spavace sobe sve u svemu vidi prvo duzi krak krsta u kom pravcu pokazuje proveri dali postoji neki bunar i treca opcia idi kod kruske i okrenise prema kuci i ako mozes da konstaktujes da gledas u pravac od nekih soba te kuce onda tu ti je blago sigurno to ti je moj savet nek ti bog pomogne ali ces sigurno naci 100%
26-12-2022, 09:55 AM
detektor i predji ,ako pisti ,dizi kamen al da je priroda nije...
|
|
|