Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
zna li neko gde je reka sokolovica,bela reka..zeleni vir sa pastrmkama
pozz cenjenim kolega...pre neki dan jedan prijatelj me pitao za belu,reku.tu je i reka sokolovica viru verde...ima kopiju plana gde su pare..ako neko nesto zna o ovome hajde da se udruzimo na prolece..pozz svima
Odgovori
Ovde se pominje ta lokacija:
http://www.skrivenoblago.com/forum/index...,16.0.html
Odgovori
hvala druze na pomoci Wink
Odgovori
druze mislim da ima vise Sokolovice ja sam bio na jednu od tih to je na tromedji Miroca Brze palanke i Petrovog sela  u toj okolini ima jos jedna Sokolovica a i sama reka nosi takav naziv obe su rimske pricao mi je jedan za  viru verdje tamo nisam bio
Odgovori
Bela reka je na sasvim drugom mestu i to je naselje kroy koje je prolayio rimski put poynajem taj teren dobro javi se da odradimo zajedno. pozdrav
Odgovori
Jedna Bela reka izvire na Devici,a uliva se u Toponicku reku ili neku drugu pre Toponicke,nisam bas siguran.
Odgovori
ima selo bela reka u pocerini i ima lokalitet tamo su neke grobnice pronasli i lep nalaz
Odgovori
Sam naziv ti kaže na bilo koju kartu ćeš naći to ispod belog kamena izvire rečica tim nazivom a tu je i planina ta
Odgovori
Ima  reka sokolovica bela reka izeleni vir gde je lovio pastrmku ribu vojvoda valcan za zenu fatmeto a toje u Bugarsko kako opisuje pop Martin ruscuk. pozdrav//////
Odgovori
zdravo.
sem tih potoka
Bela reka Sokolovica
ima jos dva potoka.
imas li imena tih potoka mozda je ovo na drugoj strani posto Viru Verde n vlaskom ili sta god oznacava Zeleni vir.
Samim tim mislim da se radi o lokaciji blizu dunava gde se reka Sokolovica a ima ih dve tamo uliva u Dunav.
Pozz sve najbolje
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)