Ocena Teme:
  • 1 Glasov(a) - 4 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Šolje, krst, sindzir, fotelja
Pozdrav svima. Potrebna mi je pomoć oko rešavanja ovog problema. Na prvoj slisi je kamen sa tupicom i 3 šolje, i za njega znam da je početni odnosno mapa terena. Sledeći znaci su nadjeni bas kako je predstavljeno na prvom odnosno u tom pravcu. Ako neko zna molim za pomoć.

Priloženih Datoteka Izvedena sličica(e)

Odgovori
Nastavak tj. peti kamen (fotelja)

Odgovori
Rupa na kamenu ispod fotelje

Odgovori
Druze to  je to zavrseno na vreme primi pozdrav..
Odgovori
pozdrav kolega,jesi proverio ispod fotelje,posto kazes da je rupica ispod fotelje,ta fotelja ima desni naslon vidim na slici,trazi na desnu stranu naredni znak,a mozda bude i ono glavno,pozz
Odgovori
Ispod fotelje nisam proveravao a ni oko nje. Na proleće cu proveriti sve okolo jer ima raznih tumacenja. Ako nekom znaci ili zna mesto se zove Slave (Slavei ili Slavevo), Stara Planina
Odgovori
kako se zove potok u blizini
Odgovori
U danas je vreme je šišarka bar je tako znaju ali stari naziv je slavovica ako ne gresim. U tom kraju se trazi kvcka sa sedam pilica. Nalazili su je stari ljudi i pricali da je uz potok ali nisam je nasao a imam opis.
Odgovori
Jos nesto, uz potok ima bar jos 10-tak znakova koje sam nasao ima i laz ih. Uglavnom teren je rimski sa dva gardista ali su znaci hajducki
Odgovori
a crkva u blizini
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)