Pozdrav , evo mog Long range detektora sa rasljama i sondom koja ide u zemlju..
inace ja sam od skora u ovome ;D
Naime sve ima svoju frekvenciju , zima ja pa ne mogu da probam
sta mislite o ovome sipke su polzacene ispod polzta se krije hrom
Zdravo.
Dok lično ne isprobas i sam se ne uveris druže radi li ili ne džabe ti mišljenje drugih.
Ovo je moje lično mišljenje.
Možeš li mi reci koliko si ga platio.
Pozz sve najbolje.
(03-12-2018, 03:08 PM)Lazarius link Piše: cena je ispala oko 700 eura sa carinom i dadzbinama
Ja bih zamolio da pogledaš u kutiji sa led diodam koji je integralac.Mislim na oznaku. Pa ću ti reći sve mogućnosti i način rada ovog LRL.Ako nećeš javno može i na PP
(03-12-2018, 03:08 PM)Lazarius link Piše: cena je ispala oko 700 eura sa carinom i dadzbinama
Pozdrav kolega.Hajde pošalji mi na p.p. oznaku integralca u kutiji.Želo bih da ti pomognem da nešto više imaš informacija o ovom lokatoru.Lično mislim da je cena prevelika u odnosu onoga što je u kutiji.Ja mogu nacrtati električnu šemu veza da se razume šta radi ova sprava
zdravo svima kao novajlija zanimame neki dobri isprobani lokator koji stvarno vredi da se kupi ovaj sto sada tu reklamira ovog to se nezna dali vredi nesto ili ne molim za pomoc.hvala poz
Mogu da vam kazem sledece da ti svi LRL su svircen ku*cen, izgulili su oznaku tako da ti ne mogu da posaljem ne reklamiram ja nista ja samo ocu da pokazem da se zna , svi mi bi hteli nesto sto radi , ja sam kupio nisam znao ali sta je tu je ne kajem se bacao sam i na vece gluposti....
Imam pitanje za vas ljudi , hocu da kupim neki metal detektor sa sondom koji ima dobru dubinu i pouzdan spreman sam dam do 200hiljada dinara ili mozda skenem ali licno mislim da sa skenerom bice mi sporije i teze za istrazivanje... Hvala i veliki pozdrav za sve