Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mojsinska sveta gora
Radi se o gori na kojo se nalazilo 77 crkava i manastira neke je cak pronasao moj dalji rodjak. Koji je kako je pricao sanjao svece koji su mu pricali gde da ide, trazi i kopa. A za vec pomenuto mesto vezuje se jos jedna prica gde je tako neki covek iz okoline sanjao isto nekog sveca koji mu je rekao da ide na odredjeno mesto i da tu pocne kopati u prvi mrak i da ce mu se desavati razne stvari tokom kopanja ali da se ne plasi i da ce u zoru pronaci blago ... Neke od stvari koje mu je taj svetac rekao da ce se desiti jsete da kad pocnu kopanje da ce naici covek i da ce ih pozdraviti. I tako je i bilo naisao otac mog druga i pozdravio im pos'o.  Big Grin Zatim na pola metra su poceli vukovi da urlicu gorom sto je on takodje podneo. Treca etapa je pocela tako sto je u sumi poceo da se cuje plac beba ali to ovaj lik nije mogao da podnese i zajebo posao, i ne samo to nego vise nikad' nije otiso tamo ponovo kaze:"ni mrtav"... Big Grin By the way cetvrta etapa kopanja je trebala da se odvije tako sto ce utvare kruziti oko njega ali on dotle nije stigo... Uglavno taj svetac je ostavio amanet da se pola tog zlata ostavi obliznjem manastiru. To je ono sto ja znam ima li neko plan za ovo mesto, misljenje ili pak neku drugu pricu vezanu za ovaj lokalitet.

Video sam da se vec pokretala ova tema ali da nije bilo odziva, nadam se da ce sada biti drugacije... Pozdrav  Smile
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)