Teme: 0
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Takav odgovor jos nisam video da je neko naucno potkrepio,(pricam o svojim saznanjima)...vec se sve svodi na price,tipa..."ja znam,rekao mi neko"...i slicno. Recimo firme koje prave preskupe lokatore,tipa...OKM,Mineoro,Jeohunter i jos milion drugih,sve su se uhvatile u pricu,da predmeti u zemlji,sakupljaju oko sebe,NEGATIVNE jone,a da aparati,to jest,LOKATORI,emituju,POZITIVNE,jone,koji kada se "spoje",pobudjuju STATICKI elektricitet,koji uredjaj detektuje. E,to je NJIHOVA prica,od proizvodjaca. Onda se navodi,to jest,firme se,OGRADJUJU,od odgovornosti,kako uredjaj NE VIDI,ako zlato nije dugo zakopano u zemlji,jer.."nije sakupilo dovoljno jona oko sebe",pa nema sta da ga pobudi,te da ne moze da se radi sa uredjajima,posle grmljavine,kada je vlazna zemlja posle kise,kada je VLAZNOST VAZDUHA veca od 60%,i tako dalje. Onda idu dalje u objasnjenja,da je najbolje radilit sa uredjajem izmedju 8:30-11:30 i izmedju 13:00-17:00 sati,zbog magnetnog polja zemlje,da ne smes da imas uz sebe mobilni telefon,cipele koje imaju ista metalno u sebi, da se ne radi kada je jako sunce,jer toplota,navodno,utice na "isijavanje",jonskog polja,to jest,smanjuje ga itd. A,onda kada uzmete da pogledate neki snimak na youtube,kako ti uredjaji rade,onda dobijete sasvim drugaciju informaciju. Onda se vidi da nije bitno vreme kada se radi,da moze da detektuje i zlato koje nije "odlezalo" u zemlji ni pet minuta,da moze da detektuje u sred kuce,bez obzira na elektricne uredjaje,koji mu,navodno smetaju i tako dalje i tako blize. Do cega dovodi zakljucak o ovoj temi? Sve firme koje proizvode i prodaju LRL-ove,uvek se u uputsvima,OGRADJUJU,sta sve ne sme,kada se radi sa njihovim uredjajem,da bi skinuli odgovornost sa sebe. OKM firma je "KRALJ",sa svojim nebuloznim objasnjenjima,verovatno,posto su,BEZOBRAZNO skupi? Postoji niz snimaka,bas sa OKM 5000,uredjajem,kada su ga nezavisni istazivaci testirali i kada se pogleda snimak,jasno se vidi,da posle TRI prelaska,preko gomile nakite,jednom vidi,dva puta ne vedi nista? E,onda krece prica,kako je uredjaj,"isisao",jonsko polje,koje treba da se obnavlja godinama,kako ovo ili kako ono. Opravdanja ima stotinu...i uvek su ONI u pravu? TAko da,sve sto se tice tih,mambo-dzambo uredjaja,sve je to,jedna velika,macka u dzaku,a svi koji ih hvale samo zele sto pre da ih se rese i pokusaju svoj veliki novac koji su ulozili u te iste,da nekako povrate,pa onda pocinju sa kontra argumentima,kako je ovaj nasao sa takvim uredjajem ovo,onaj je nasao ono i tako u krug. Jasna je meni licno,zelja svih mladih tragaca,sto veruju u takve uredjaje,da iz prevelike zelje za dokazivanjem,"dokazuju,nedokazivo",ali,vremenom,cak i takvi shvate da su bili u debeloj zabludi. Ovo Vam pise neko,koje imao kontakt sa raznim uredjajima ovog tipa,neko ko je isprobao to licno,zato i imam hrabrosti i pravo da komentarisem ovu temu. Ponavljam,....lepo je zeleti da je nesto istina,ali ona je ponekada u nasem svetu zlatara,veoma sumorna....NEbitno da li se radi o "originalnim planovima: ili o "svemogucim uredjajima",nebitno......rezultat je na kaju identican...RAVAN JE NULI,sto su mnogi osetili i na svojoj kozi,ali im je tesko da to priznaju.