Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Znak na zidu stare turske kuce
Pozdrav..voleo bih da cujem misljenje iskusnijih tragaca..inace ovo je zid stare turske kuce...E sad da li je ovaj kamen neki znak ili slucajnost.Inace na dva metra od zida(tacnije od ovog kamena) nalazi se jako staro drvo...hvala vam unapred

Priloženih Datoteka Izvedena sličica(e)

Odgovori
kolega od znaka o kojim ti govoris ni traga ni glasa koliko ja mogu da vidim ja vidim samo jedan mali utisak desno dole na jednom kamenu pravougaone forme a to sta si zaokruzio izvadi te kamenje i nek ti je sa srecom jer je mnogo sumljivo taj raspored kamenja nemoj da kopas dzaba poz
Odgovori
Da bas taj raspord kamenja je cudan..kao da je nahnadno ranjen...u nijednom drugom delu nema takav raspored...e sad ja na slici vidim glavu okrenutu na levo,jedno oko,usta..i broj 7...ili sam mozda ipak umislio sve to Smile hvala u svakom slucaju..provericu aparatom ovaj kamen..nema potrebe da ga vadim..
Odgovori
A sta mislite o ovoj drugacijoj boji kamena ispod ove glave? Proverio sam nije vlaga,nije boja....i samo na tom mestu je takva boja kamena.
Odgovori
kolega daj sliku od te glave i tog broja 7 kako i gde se to vidi da ne lutas a sto se tice boje pa brate logicki je da na to kamenje sto si zaokruzio na slici da ima nesto od sakrivenog metala i same kise ,vlaga uspela je da dodje u kontakt sa tim metalom i pusta kiseline i one produzuju sa dna tog metala pa prema dole logicki je da se na tom mestu gde si zaokruzio na slici 99% ima nesto,poz kad izvadis castis kafu
Odgovori
Molio bih za misljenje. Na jednom kamenu se nalaze dve rupe i dva ksta, a na drugom kamenu koji je 3-4m od prvog se nalazi jos jedan znak koji je tesko raspoznati.

Odgovori
Prijatelju Bobannikola napravi novu temu sa tvojim slikama i pitanjima...da ne mesamo stvari
Odgovori
Ovde bar ja vidim..oko usta..mozda nesto poput ribe..i broj7 ispod koga se nalazi krug...Provericu ali ne verujem da ima tu nesto bas u zidu..ali provericu naravno...Da li vredi kopati ispod ovog kamena pored temelja bas ?

Odgovori
kolega jeli tebi tesko da postavis sliku slikaj sa jedno metar daljine  i slikaj celno  ali ne sa strane pa da vidimo jeli stvarno postoji broj 7, krug, i riba.
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)