Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pomos za Lokator
Pozdrav do site!
Imam jedno pitanje, nasao sam jedni lokator bas kao antenu od Kasetofona/Radio/Tranzistora(ili kako ga zovete vi u Srbiju)
E sad, lokator od mnogo pozicije, pokazivao mi je kon jedan pravec, pratio sam ga lokator, i stigo sam kod jedan zid od kuce, usao sam u kucu, oped sam pratio lokator, dog nije me odneo, so samog Zida od kucu, izasao sam is kuce, otisao sam pozadi kucu, i lokator opet me upatio u tom pravcu, i dosao sam oped do Zida od kucu na istu tacku, ali ovaj put od napolje (van kuce).
Dali je moguce, taj lokator da pokazuje nekog drugog metala osvem ,,BLAGO,, (pratio sam lokator, 30 metara i nije pokazao drugi pravac) nosio me pravo u tom zidu ! Sta moze da bude?!
Odgovori
Druye taj lokator trazi sve ireagujje na sve..NAPRIMER ON POKAZE PROMENU TLA ZEMLJISTA ,MINERALI,RUDNI POREMECAJ,GRAVITACIONE MASE KOJE STVARASTARO GVOZDJE .SLJAKA OD TOPLJENJA RUDE PA CAK  IPREZASICENO ZEMLJISTE  NEKIM GASOVIMA.Ali oce i ono sto ti prizeljkujes.ISTO KO APARAT STO ZVIZDI NA MALTENE SVE.pozdrav,,,,,,,
Odgovori
druze podobro ce bese cel ovoj referat da go napisese na makedonski  site ce te razberea i srbite i nie se ti e izmesano, a ti prvo zakopaj nekoj predmet zlaten ili srebren i vezbaj pa ke vidis kako reagira ama ne vo dvor tuku ke ides vo priroda na poveke  mesta....vezbaj i ke vidis na sto i kako ke pokazuva
Odgovori
Za svaki  slucaj ti druze nadji neki bolji MD pa proveri taj cosak od te kuce  Wink
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)