Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
mečkar i mečka na sindžim
poštovane kolege dali je neko našo znak mečkar drži tojagu ispred sebe a vodi mečku na sindzir u prirodnu veličinu kovani u pećinu devica potez čitluk -levovik visoko u planinu imam konpletan plan oni su polazna tačka ima još znakova pozdrav
Odgovori
Ima jedna fotografija, to  je iz bugarske http://www.skrivenoblago.com/znakovi/mecka-sa-daire/
Odgovori
Hvala mudrac pored mečke sa daire  .trazise mečka na lanac.isvesu mahom u pećinama.mene interesuje navedena.Njuje znao pokojni deda miša izSkrobnicukod soko banje ali nezgodan čovek znao je dosta znakova koje lomio ako nemože da izvuče informacije.Mečkar gleda ba ripaljku inačeje visoko u planinu a odatle se nalazi kamen kao ovčar sa šubaru i vuk sedi pored njega potez sinji vir tuje u vir bila devojka bez levo uvo na ploču u vodu i u tom delu ima dosta klesanih i prirodnih znakova  pozdrav mudrac
Odgovori
meckar drzi sa sindzir mecku mecks digla prednje sape i stoji na zadnje noge  do mecku je devojka a do devojku kuce i devojka drzi nesto i kuce .........to je u pecinu zna se gde je......
Odgovori
poz.BrankoVmečkar drži tojagu ispred sebei pokazuje na skok ana skok ima prirodna kaštra.kad staneš pred pžoećinu na desnu stranu visoko rupa kao prozor liči............. poz
Odgovori
Ajduk napisao sam ti znaci koji su unutra i koji i dan danas stoje u cemu je problem....
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)