Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
trivunovo pojatište
pozdrav BrankuV videosam u starim postovima ovu temu trivunovo pojatište se nalazi na ozrenuprema leskoviku i vidi se morava.ima takođe kameni krst i čuju se zvona iz manastira sv.stefan.aAli niko nespominje veliku vrtaču sa ulazom sa jedne strane .deje bilo sedam fotelje i kameni sto  veliku lednicu  gde su bile makaze otvorene. kamena vrata i sveseto nalazi manje od kvadratnog kilometra
Odgovori
Izvini jel ti ovo pises iz planova ili kakvo je stanje kod tebe na terenu...poz i ja imam neko trifunovo pojatiste i ima u blizini vrtaca..
Odgovori
pišem sto posto stanje na terenu samo štoje od trivunovo ostala samo bukva i  kameni krst koji nije diran jer stoji na jako strmoj strani apojatište je prekopano a vrtača je vrlo blizu .stim štoje velika lednica u vrtači koja se nalati u drugoj većoj  štate zanima konkretno
Odgovori
Kao prvo to sto si opisao ne odnosi se  za Trivunovo Pojatiste vec za mesto ,, Visoki Cukar ''. Tacno je da se tu trazi pojata i od pojatu se trazi  kosa sa ,,sejane pare''....  Na drugu stranu treba da bude  Kolarnica i ta vrtaca. Treba da se vidi Rtanj.Ispod vrtacu su vrata sa krst ....
Jesi li nasao mesto ,,Vodeni Kamen''  i da li je tu nesto radjeno ?
Odgovori
Pozdrav za Plandziju..otkud sad kosa sa sejane pare .kolarnica.kod mene ima kolarci mesto kao i kolarnica ne vidi se rtanj ali je iznad visoka cuka koliko slicnosti..ali ja sam na jugu ...spominje li se neki kladanac i neki znaci na njemu daj nabrojte bar znakove ....
Mesto se danas ne zove Visoki cukar vec ga zovemo GOLEMI CUKAR......
Odgovori
pozdrav plandžio vrtača je vrlo blizu ali se nevidi rtanj jer je duboka i tusu bile sedam fotelje i sofra avrata sa krst se vide iz vrtaču gdeje velika lednica a kroz vrata gledaš u devicu
Odgovori
pozdrav plandziji ako si mislio na mali rtanj da se vidi tu si u pravu vidi se
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)