U mogucnosti sam da kupim OKM EXP 4000 3D po veoma povoljnoj ceni . Da li je detektor stvarno toliko dobar koliko pise na njihovom sajtu ili su stvari malo prenapumpane? Svaka pomoc i savet bi mi dobrodosla,unapred hvala !!!
dare ,
ne postoji povoljna cena za ovakve uredjaje, postoje samo prevaranti koji ih hvale i naivcine koji ih kupuju.
bolje svoje novce potrosi na zenske i kafane , bar ces imati cega da se seas kad ostaris...
Teme: 25
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
?????, dare2204, banebeograd ? dorjanski ?? ?? ???? ????? ? ???????? ??????.
?? ??????? ??? ?????? ?? ???????? ????. N??????????? (?, ??????, ?????????????), ??????? ?????? ?? ?? ??????? ?? ?? ???? ??? ?? ????? ???? ???? ????????? ?? ?? ?? ???????. ??? ?????? ?? ?????? ?????? ???? (?? ?????? ???????? ????), ? ?? ???? ?????...
???????!
Sneshko
dare ovi ovde na forumu koji ti kazu svi prodaju metaldetektori samo od onih poeftiniji i za to tako i pricaju okm je ozbilna firma i imaju najbolji sceneri u svetu ako e povolna cenata slobodno ga uzmi epten sa dobri a ovi koji ti oni preporucuju su prava sranja.
Teme: 4
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Dare, ja isto imam veoma lose iskustvo sa OKM-ovim aparatima. Koliko je to ozbiljna firma postala u zadnjih nekoliko godina, neznam. Kada sam ja bio kod njih pre jedno 8 godina, nisu na mene ostavili takav utisak. Pitaj, zasto taj zeli da ga proda ako je imao sa tim uspeha.