Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
LOKATOR I CISTACI FREKFENCIJA
pitaanje za sve koji su upuceni.

-juce smo izvrsili snimanje jednog terena koji je upisan u mapi gde je ostavljena znatno veca kolicina zlata. Mesto je to,znaci su tu,da kazem na povrsini 500metara na 500metara trazi se tacna lokacija.
-Merenje se vrsi sa istrumentima koji meni nisu poznati i do sada vidjeni,radi se o lokatoru AMERICKE proizvodnje iz 1995godine,nalik pistolju od sipke,koji na sredini ima zadeljani deo i na vrhu izto zadebljani deo velicine rakijske casice,i na vrhu u tom zadebljanju ima oko 5-10grama 24karatna zlatna plocica(nemam sliku jer mi je bilo glupo da slikam coveka prvi put ga vidim,ali u nekoj buducnosti ako bude sve ok objavicu i sliku).
-covek radi ispitivanje terena na principu lokatora ako dobije signal bilo kakav,prvo ispituje da li je prirodno POLJE ili ZRACENJE,pa ako ustanovi da nije onda pokrece CISTACE FREKVENCIJA KOJE OMETAJU SIGNAL MERENJA.
-tehnika CISTACA je radio stanica koju je tesla izmislio i koja je zabranjena u svetu,a namenjena je od njegove strane za svrhu lecenja ljudi poljima ili frekvencijama nekih talasa(koliko sam ja razumeo),znaci ne nalazi se u slobodnoj prodaji i tesko je nabaviti. Covek ukljucuje stanicu i koja je povezana za lap top sa programom za odstranjivanje frekvencije koje nisu obojeni metal,alo posle 15 minuta ponovnim merenjem tog lokatora signal idalje drzi,to znaci da je materijal i dalje tu,i da nije izvadjen ili da nije neko od drugih zracenja koje daje priroda,ako signal se izgubio posle 15 minuta onda je ili izvadjeno ili.... znaci posto signal idalje drzi nastavlja se ciscenje terena koje traje 2 ipo sata,stim da se na svakoh 20 do 30 minuta ponovno meri jacina signala prilikom ciscenja,tako da se kako vreme odmice signal pojacava i dovodi do tacne lokacije gde se nalazi obojeni metal.-tecnika tog tipa merenja meni nije poznata,covek povezuje spondu koja je ubodena duboko u zemlju za pomenutu stanicu  na kojoj se nalazi antena od 1metar,sve to prikaceno na lap top i preko nekog programa otklanja talase koji su na ekranu u pocetku merenja prikazani (tipa EKG ide velikom brzinom gore dole,gde se na kraju potpuno smiruje taj signal)
-na kraju moze da se desi da signal koji je dobijem na prvom merenju pre pocetka CISCENJA se pomeri za oko 1.5 metara gore dole.
-posto je taj isti teren meren rznim vidivima tehnike nekoliko puta,i svaki put je dalo razlicitu tacnu lokaciju,gde smo i kopali masinski,zanimljivo je da je ovo sada merenje pokazalo da se izmedju tih iskopina nalazi tacno mesto na dubini od 6 metara.
-SAD mene zanima da li neko od clanova foruma ima iskustva oko ovoga,koliko moze da se veruje ovome da je tacno,da li moze da pogresi,i da li je verodostojno ovakvo merenje???????
Odgovori
Sve je moguće.Interesantan metod detekcije.Malo si laički objasnio pa se iz toga ne može baš zaključiti o čemu se radi.Mislim da tom spravom ne čisti određene frekvence,nego vrši njihovo ometanje pomoću nekog filtera.Verovatno ta sprava emituje neku izabranu frekvencu pa na lap topu očitava rezonancu.
Odgovori
samo 5 posto tacnost
Odgovori
u pravu si,samo 5 posto tacnost, nacin merenja nije kompletan,nema sve komponente da bi dobili zeljeni rezultat.
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 2 Gost(a)