11-11-2017, 01:53 PM
Pirao sam neke clanove u pp poruke ali oni ne odgovaraju pa sam reso da otvorim ovu temu da li neko zna kako mogu da se pronadju supljine ispod zemnje (Pecine)????
Kako pronaci pecinu ili podzeni prolaz?
|
11-11-2017, 01:53 PM
Pirao sam neke clanove u pp poruke ali oni ne odgovaraju pa sam reso da otvorim ovu temu da li neko zna kako mogu da se pronadju supljine ispod zemnje (Pecine)????
13-11-2017, 10:49 PM
prijatelju dobra tema
pecinu ces lako naci po brdima gde sume nema 8) ali neki prolaz,hm tesko na golo oko vidi ovako za neki savet pametnji oko ovoga nadji nekog SPEOLOGA a ovde tesko tj vidis i sam da samo kubure sa neki papirici prepisani vise puta ili lazne mape iz 90ih godina 8) ili simboli i znakovi koji i znace i ne znace nesto,ko to zna tj znaju oni koji su ih pisali ili klesali ili rupe tunele kopali itd imao sam do skoro slike od livade i sume i kako se ulazi unutra... kao i kad se sa bager ocisisti mesto kako izgleda vila,tumulus jbg gradjevina tj pre i posle da ne verujes sta je sta ako ne zaboravim i nadjem pustam ti slike nadji ovde nesto od slika pa lagano sam ukapiraj
15-11-2017, 03:35 AM
Ja sam nasao pecinu bakarnim sipkama. Odnosno ulaz u nju. Povukle me sipke tacno do ulaza. Bio je jedan veliki kamen. Kad sam ga izvadio da vidis cuda . Pecina duga nekih 50ak metara. Cini mi se da niko nikada u nju usao nije bar u poslednjih 500 godina
28-11-2017, 12:08 AM
dzahwe ti si srecan covek kad si nasao to bakarnim sipkama neko kolko uzimas za ruke.
28-11-2017, 12:38 AM
hahaha.............Idi kod kurdiju dzabe ce ti radi......
30-11-2017, 03:31 PM
hahahaha e uzimam za ruke nista samo baci za gorivo i naci cemo je ;D
|
|
|