Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Srce...
Postovane kolege hoce li neko da mi kaze sta znaci znak srce
Odgovori
Ljubav Smile
Odgovori
Salu na stranu...koliko se secam,trebalo bi da znaci,da je to sto se nalazi u blizini zasticeno magijom......
Odgovori
zna li neko od kolega nesto vise,kakkva magija moze li da se skine
Odgovori
Kayu za srce da sutu proklete  pare .Ja odavna ne pisem ovde ali da ne idem u cirkus citam ovaj forum i zabavljaju me njix nekoliko koji normalno sve znaju,trazeci mesta slike  pa mogu nesto i da ubodu od ono 1 posto sto je slu;ajno ostalo..Magije prokletstva je sejanje straha kod naivnih ipocetnika ove zabave.Srce je znak ko i drugi a ppraviokako je ko hteo .Pa eno Mazarac srce isklesano od 1 ka\men dva sa jedan ipo debljine 50cm.Zna ju Vranjaski tragaci,Tuje i oko obima 50cm na kamen uklesano 10cm ugrnji kraj a donji na nuli.Znam jos stotinak ivise znaka videno ssvojim ocima\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\.Ali i toliko ivise praznih ostava.Evo najnovija Ravni del izvor iz kamena igde voda da pada kotle ima mesto u kamenoj ploci gde je bilo kotle, Iodneto ko zna kad,I.TD Pozdrav i dobru zabavu zeli vam vas prijatelj\``
Odgovori
OPASNOST VO SEKOJ SLUCAJ!!!
Ne znam tocno vaka da ti kazam bez slika no vo sekoj slucaj e OPASNOST!!
kakva opasnost i dali ima nekoj Visi sili...toa neznam poz
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)