Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
pi pulse pro
prodajem detektor pi puse pro dubinski detektor moje izrade sa sondom 40cm i ram 1x1 m  punjive baterije koje se nalaze unutra kutije i punjac za detektor za slike                                                      www.kupujemprodajem.com/pi-puls-pro-50384869-oglas.htm?filter_id=                                    (manjom sondom hvata i sitnije predmete, veca sonda hvata sve sto je preko 7x7cm) sve sto vas zanima mozete pitati na tel XXXXXXXXX

Nigi prijatelju ne postavljaj javno broj tel. i ostale podatke,ipak nije poželjno,imate za to privatne poruke.
Odgovori
da dodam jos jedan pi pulse pro sa sondom 45cm punjive baterije u kutiji detektora  cena je 120e isto moze i sonda 1x1m ili 1x2m koja neide sa detektorom , samo ako neko trazi u kompletu.
Odgovori
dubinac pi puls verzija 1    sa 2 sonde 130 e  50 i 1x1m      sa 3 sonde 25 cm50 cm i 1x1m 140e
Odgovori
da dodam samo sve detektore koje prodajem moze licna proba i servis je obezbedjen
Odgovori
Iz kog grada ste,interesuje me jedan od gore navedenih detektora.javicu se ako ste blizu.
Pozdrav
Odgovori
Bojnik okolina leskovca nisa
Odgovori
ok.moze.nije daleko-
javicu se
Pozdrav
Odgovori
Vazi samo mi javi dan dva pre pa se vidimo
Odgovori
meni si jako daleko ali i mene interesuje MD do 140evra ja sam iz vrsca,ali mi je otac iz tih krajeva,pa cu da svratim pisi mi na pp kako da te nadjem u Bojniku,pozdrav Caja
Odgovori
[glow=red,2,300]xxxxxxx[/glow] moj broj
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 4 Gost(a)