Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lokator moze li objasnjsnje iskusnih kolega
Zdravo kolege dosao sam do jednov lokatora gde bas i nerqzumem sta radi.
Naime u pitanju Je elektronika koja reaguje na predmete tacnije pec koju sam ja ranije korisstio za grejanje i na dno od bojlera u kome sam lozio vatru za pripremu rostilja koristeci cumur i drvo.
Sad ne shvatam na nove peci nekoriscene ne reaguje samo gde je gorela vatra i ima pepela i ostataka cumurani izgorelog drveta.
Kad upsrim u pravcu peci lokator zuju kako se priblizavam on se stisa a iznad predmeta izgubi ton i svetla se gase kako se udaljavam ponovo se pale svetl i zvucni signal.
Neznam koliko sam mogao da obijasnim neki kazu da je frekvencija zlata i cumura ista.
Hvala unapred na bilo kom pojasnjenju dali vredibuoste ovo cudo.
Pozz
Odgovori
Na sta li to reaguje i ko kaze da zlato i cumur ili pepeo ili ... imaju istu frekvenciju taj lepo laze!!! a i lokator ...!?!
Odgovori
Neznam na sta reaguje zato i trazim misljenje iskusnih kolega.
Znam da reaguje na stvari u kojima je goreo cumur  ili drvo.
Nasao sam ovdr na ovom sajtu da je ista frekvencija toga i srebra i zlatA.
Zato pitam koliko je to tacno.
Pozz
Odgovori
nije ista sigurno to je neko napisao ili je izmislio ili lagao zbog neceg i nikako drvo i ugalj nemaju frekvenciju imaju drugo ali frekvenciju bas zanimljiva izmisljotina
Odgovori
Druze Nigi koristis li lokator u ovom hobiju?
Kako god probao sam na terenu lokator ali nisam koristio detektor videcu sta je tacno  vezano za lokatora i frekvencije znam da reaguje na izgoreo cumur drvo na peci gde je gorela vatra kao i na kotao za parno grejanje.
Ako ima neko iskustvo vezano za lokatore dobro bi dosao svaki komentar.
Pozzz
Odgovori
Ima napisano na ovoj stranici na temu Jonsko polje staticki elektircitet.
Drug Mangir je  dao komentar vezano za frekvencije srebra zlata ugljenisanig drveta i cumura
Odgovori
Postavi neku sliku tog lokatora
Odgovori
Ima svetlece dve diode i tri antene srednja je deblja.
Relko vezano za lokator dali je tebi poznato da lokatori reaguju na cumur i peci gde je girela vatra u njima.
Ima li to neke veze sa trazenjem dragocenosti u zemlji
Pozz
Odgovori
evo ovako ja radim elektroniku i detektore punih 20 i kusur godina kroz ruke su mi pdrosli bar ti kako zovete ih lokatori bar 50tak i nijedan tvrdim ne reaguje na zlato srebro itd ili bilo sta u zemlji jedino na vodu mogu. da postoji takva naprava na svetu niko je nikad nebi prodao vdec cuvao za sebe zato ne bacaj te pare na glupostima detektor reaguje samo gde sonda predje i to do odredjene dubine a to 100m 200 i kilometar jos i 6m dubine je cista laz
Odgovori
Druze Nigi koje je tvoje misljenje o detektoru Felezjoo PI
Ili SNdbanksu Pi izlazni napon 9 v ne 4,5 v.
Pozz sve najbolje
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)