10-02-2017, 12:12 PM
Neznam, mozda po mome pregradili su reku i stavili sanduk u korito. Navode se mnogo reka a za A. Makedonskog kazu da je u grobnicu koja gleda u reku... Pozdrav
kocija puna zlata
|
10-02-2017, 12:12 PM
Neznam, mozda po mome pregradili su reku i stavili sanduk u korito. Navode se mnogo reka a za A. Makedonskog kazu da je u grobnicu koja gleda u reku... Pozdrav
10-02-2017, 06:53 PM
Znam da je zima akomulatori puni pa ih praznite ovde i pisite i samo pisite.Nema ljutnje soferi,penzioneri,profesionalci,amateri,kovaci i ostali tragaci...Ali postedite i citaci .N a ime ove zlatne kocije,pasigurno ih ima vise a ja cekam kad ce otvoritetemu[pepeljugine zlatne kocije].LJudi imam knjigu o ATILI pasam odatle citao napisao ovde za forum .ATILA je sahranjen u korito reke Tise,tok vode koji je skrenut dok je obred sacinjen opet je vracen ustaro koriito kako pisac pise da zbog velikog bogatsva sa njim zakopanog nikad niko ne pronadje..To su tabu teme za nas ne zelim a imoje misljenje tako dami se necete naljutiti.P AVIDITE PO OPISIMA CIJE KOCIJE SU U KRVAVE BARE,PA POTRAZITE MALO GRAD POBEDE,POLA JE U NAS DEO A POLA KOD KOMSIJE ....Trazite nesto sitnije da se ne zadavimo sa ovolikim zalogajima e onda nece pomoci niginekolozi ,travari pa ni vracari ..Cao svima jos malo pa ode zima ostrite riljace ,lopate,budaci pa u brda u boj junaci.pozdrav trz
10-02-2017, 07:11 PM
Trz secam se reci jednog pokojnog tragaca najvise smo iskopali zlato zimi uza sto grejana rakija, peceni krompir i susenice...
11-02-2017, 04:40 PM
Trz veruj da ja ne sunjam u tebe i mnoge druge za znanje o koje cemu,a pogotovo za procitanu literaturu o vojskovodjama i mestu boravka kroz vekove,kao i za neke gradjevine.Inace bilo je KOCIJA mnogo na ovom prostoru,ali je malo bilo KOCIJA za prevoz necega,kao i za proslave tj.da neko bude vidjen u njima,e takve kocije su namenski dolazile ovamo i vracale se nazad.IMA gradova koji leze i pod vodom i pod zemljom. Neke mape su namerno radjene lazne tj.zamenjene,pogotovo za nas kraj,balkan....JBG kazu da je ALEKSANDRIJSKA BIBLIOTEKA IZGORELA,i svi se drze te istorijske cinjenice.A JA TVRDIM DA NIJE I ZNAM DA NIJE,VEC JE PRESELJENA 8),a spaljena je da bi se stalo sa traganjem ZA DREVNIM ZNANJEM NASG POSTANKA ITD...tek po negde se pojavi neki tekst o necemu,tj.izadje napolje po nesto sto su krila neka tzv tajna drustva.....eh to je tek tema mlogo duboka.Ali se radi o zagluplivanju NAS ljudskih bica kroz vekove. Sto kaze neki odavde MAZALO da sam JA SLJAK KOJI ZIVI U PROSLOSTI itd. A ja smo izbacujem neke proste cinjenice,pa ko ima u glavi taj ce sve povezati.
E tako isto ide prica i za KOCIJE I ZA SVAKO VECE BLAGO,a ovo drugo je sve spontano.....
11-02-2017, 05:22 PM
Termatata u pravu si druze takoje. Svako govece vuce u jednu stranu ,levu ili desnu .pozdrav
12-02-2017, 09:49 AM
BLA BLA BLA,Ovako onako je sahranjen Atila,a dal neko moze da tvrdi da nije do sada vec nadjen,njegov grob,naprimer vi ga nadjete i naravno da nikada to necete priznati,jer bi imali velikih problema sa drzavom naprimer,i pustite neki corak pricu i ljudi se zalete ko budale idu muce se i nadaju se bajkama,imam jednog prijatelja koji je nesto vece nasao isto tako pustio pricu,na jedno mesto gde je znao da ima gvozdja bakra na 2 3 m dubine,jesenas 2016 god smo bas isli da prosetamo,ono rov do rova ko da je ratno stanje bilo,tako da ja koliko vidim ovde je u vecini slucajeva tako.
12-02-2017, 08:02 PM
Crni ako ti nemas ko onda ima . Ako je kao sto tvrdis negde u mome kraju ma snacicemo se za masine.
15-02-2017, 09:56 AM
prodje zima,lagano.A mnogo maste,price nadanja,ima,znakova,planova,puteva itd. ATILA JE KRUPNA STAVKA. ZNAM COVEKA KOJI JE ISKOPAO PA IMA 17,18 MET U DUBINU,SA 5,6 MET U SIRINU.Pa veca rupa nego kad su arkan i pavkovic itd jos neki radili na TE VASE KRAJEVE ZA KOJE VI IMATE SIGURNE MAPE,JOS PRE 20G....Pa ljudi ocistili cela brda sa mehanizacijiom,a znaju to neki odavde,zar ne? A za ovaga sto iskopa rupu trazeci ATILU PA NIJE mi bilo dobro od price a kamoli od takve rupe.A tih rupa ko rovova ima ohoho mnogo 8) ima gde sam navodio nesto,ALI ME NEKI NADUVASE,kvarim nesto ili ko zna sta je u ?...
DOK NADJEM VREME PUSTICU NEKE SLIKE DA MI NEKI MUDRACI ODAVDE DAJU ODGOVOR STA JE STA TACNO I KAKO BILO NA NEKIM MESTIMA.BEZ LJUTNJE,ALI POLA VAS OVDE PREPRICAVA TUDJE PRICE KOJE SAM I JA CUO I U PAPIRE GLEDAO,MAPE ITD....
15-02-2017, 10:50 AM
DRUZE sto si toliki ,koj si ti da nam drzis predavanja.Sto mesas babe i zabe,pa mi tvoje i ne citamo ,svako tvoje misljenje je pesimisticko.pusti ljudi neka iska zu sebe anemoj pa ti da se ljutis jer iti sebe izkazujes.Evo i ovaj bla bla sto zna Atilu ineke rovove pa bilo je i rovovskih bitaka.Ja kao covek u godinama volim taj sport i nema smisla da faulirate sutirate iggrate grubo itd. Ajmo fer plej pa ovoje zanimacija za svi za one koji nesto kao znaju a i za one koji neznaju,Da nista neznaju .NADAM se da nisam nikog uvredio pa nemoj te ni vi Prozvaste i arkana pa kad otidnemo gore onn ce da nas doceka mislite o svemu.Veliki pozdrav svima bez ljutis.....
|
|
|