Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ima li neko nesto o ovome
Postovani forumasi,

kako g.Zmija nije vise na forumu zelim da pitam Vas da li neko od Vas tacno zna gde je lokazija ova dva krsta u okolini Knjazevca?

Taj tip krsta se zove sapasti krst i ostavljali su ga Templari.Smatram da je to mesto veoma bitno i treba potraziti jos neke znake...tipa mali X,slika zene.....

S potovanjem,

Vudi Alen
Odgovori
Zna se i ciji su i gde su.
Odgovori
Postovani g.Apis,

da li se slazete da je krst Templarski i da je pored Knjazevca?

S potovanjem,

Vudi Alen
Odgovori
Crveni karakteristican krst  na beloj podlozi.Isti kao Takovski krst koji je Milos Obrenovic drzao u rukama.Samo sto je ovaj na beloj steni a Milosev barjak je bio svileni.
Sto se tice lokacije  ja je necu odkriti .Mislim da je bolje tako.   
Odgovori
Postovani g.Apis,

hvala Vam na odgovoru i zelim da kazem da ste upravu za Kneza Milosa.Kao sto vidite ja nisam trazio da mi otkrijete lokaciju jel su to uradili predhodni forumasi...naravno neprecizirajuci.Sve sto sam Vas pitao je da li se slazete sa mojom indentifikacijom tipa krsta i onim sto su forumasi a ne ja tvrdili da je pored Knjazevca.Vase je pravo da sacuvate lokaciju i da nezelite da je delite sa drugima i ja to netrazim od Vas.Dakle postujem Vas licni stav.

S potovanjem,

Vudi Alen
Odgovori
Nije problem u deobi informacija vec  o mogucem unistavanju istih.Mnogo toga je unisteno .sto znakova sto statua i figura.Skoro sam prolazio  tim krajevima i ono sto sam video  me je jos vise ucvrstilo u uverenju da  lokacije vise ne odkrivam nepoznatima. Pustos i krateri.Sacuvajmo  bar ono sto je ostalo od ove nase lepe zemlje.
Odgovori
A takvih i slicnih krstova ima  na puno mesta po ovoj nasoj majci Srbiji.Vecinu mozete primetiti tek kada pridjete samo iz jednog pravca i iz neposredne blizine.
Ko sto reko neke male ribice se pecaju i na golu udicu.Ono malo ribce sto mu ime Svrlig  a pliva po Timok je jako tesko i da se uspe da vidi  a o vatanje na kukicku necemo ni da sanjamo.
Odgovori
ARIS ZA TEPI JEDAN KOMENTAR MISLIM DA SI SE MA OSVESTIO SAD TE VIDIM I CITAM ZA NASOJ ZEMLI SI PISAO ALI PRED NEKO VREME MISLIM DA SI SE PREDA SVAKOME A SAD NASE ZEMLI IZVINI I MORA DA SE OSVESTIMO IMA NEKO NE SPAVA VELIKI POZ TU JE HIMOVIC POP) MARTIN I LEGENDA I KLUC POZ
Odgovori
Postovani g.Apis,

sve je uredu,nemorate nista da objasnjavate kao sto rekoh postujem Vas stav i razumem Vas da brinete za nasledje Srbije.I ja licno sam protiv haoticnog unistavanja ostavstine i njene raspordaje po svetu.Nadam se da ovaj stav imate prema svima sa ovog foruma.

Veoma cesto primecujem iz pisanja drugih javlja se neka vrsta unutrasnjeg antagonizma,da li tragati,kopati ili ne,da li deliti sa drugima ili ne.I opet svi salju slike,traze pomoc u vezi znaka,lokacije i slicno,sto je svakako jedna od poenti ovog foruma.
Verovatno je to unutrasnja borba u nama samima.A kao sto se zna najteze je pobediti samoga sebe.

S potovanjem,

Vudi Alen
Odgovori
Mnogo bre filozofirate i gasite lepu temu,covek je postavio krs,lepo slikan i trazi pomoc ako nesto neko zna.Licno znam gde ima takav krst na kamenu kraj bunar.
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)