Teme: 136
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
To je selo gde je prosla granica po sredini ima i Bugarski i Srpski Strezimirovci trazim zvano mesto Viljino kolo..............Klisuru treba da ide Mracni potok ili Crni tu treba da ima zvana mesta KLN,TRI VRTOPA.....
Teme: 10
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Postovanje BrankoV,da ne trazis mesto Viljo kolo.
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Da,ali da je u Streyimirce.....
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
to je na blizu granicnog kamena gde su se susretale granicne patrole sa strezimirovca i kalne ima to mesto samo nemogu da se setim koji je granicni kamen imas tu pecine isto i potok se uliva u drugi koji dolazi do karaule i carinarnice
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Koji potoci kako se zivu i kalna se granici sa gradsku, crvenu jabuku, mozda i sa rakov dol dalje je Strezimirovci....
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
karaula strzimirovci se granici kod kamen 187 mislim da je sa karaulom kalna a na 181 mislim da je bio je krvavi kamen karaula to su bile 3 zadnje karaule pod komandom vlasine imas i drugu karaulu kalna pod dimitrovgrad valjda ali nema veze sa strezimirovce
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
evo ovako pod granicnog bataljona pre rata je bila surdulica koja ima tri oblasti komandni centar vlasina karaule komandni centar bosilegrad i komandni centar bujanovac tj prohor pcinjski e sad karaule vlasina ima kalnu strezimirove i krvavi kamen bosilegrad bozica lisac i vlasina v ribarci itd lisac je ukinutabila i komanda prohor pcinjski imao je karaule prohor p slavujevac i cakanovac pa dalje idu komanda urosevac dunavo sosare deneral jankovic brezovica itd da ne nabrajam
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
sad mi javio drug mracni potok se zove to mesto kod gk zato sto retko kad sunce zasijava ga tu sam put bio u decembru 97god
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
sad mi javio drug mracni potok se zove to mesto kod gk zato sto retko kad sunce zasijava ga tu sam put bio u decembru 97god
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Nismo se razumeli meni treba zvano mesto vilino kolo u strezimirce....... i mracni potok ili crni i zvana mesta kln i tri vrtopa oko klisuru....