aj be ti kazi kade e i sto znaci se barat mozes voda da mi noses na menee za zmejova dupka
kazi sto se bara tamu i sto ima okolu neja i koj sela gi ima
Teme: 14
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
moses da lutas vo belasica e a seloto ne ti kasuvam mose ke gi najdes i sedumte pobieni kamejna i togas javise
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
jas nesum ot srumica i nesum ja lasgo a ti ot kajsi i koj ke mi kase do sedumte kamejna sto treba da ima poz
no za zal las to ja znam ta zmejova dupka se raboti za u radovisko a ne na belasica
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
ja neznam covek kako treba da ne dreba da vi kasam tacno kade e ako znaes sto dreba po ret kasi ako neznaes da ne gupime vreme poz
kako prvo treba da odes kaj cesmata nad cesmata ima furna vnatre so 3 kolaca levo nekade e meckata bez edna sepa i gleda u malo mece tolku za saa pozz
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
drugar rabotata e mesana zborime za drugo ti za drugo mi kasuvas jasa te razbiram sega ke ti pisam dobro mose ke se razperem sapa ot mecka i del ot mecka ne se isto ti znaes mose meckarot so meckata ili mecka sro gleda vo pestera znaci se razlicni treba da vidime za koja da zborime ednata e samo sapata na mecka do sedumte pobieni kamejna a trugata so meceto i dretata sto gleda vo pestera za koja imas dukument ili imas slusnato samo kasi poz
jas znam za meckata bes edna sepa a sepate a nacrtana vo pesterata vnatre a meckata gleda vo malo mece i furna treba da imaso 3 kolaca i nekoi kamenja ne gi zapamtiv kolku treba da se pozz
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
drugar mestoto go znam mislev deka imas mapa ako nemas samo ako si slusna od nekoj nesto imas mecka i ispavena kako stoi site gi znam samo nemam so kogo site lasat poz