Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
zmejova dupka
aj be ti kazi kade e  i sto znaci se barat mozes voda da mi noses na menee za zmejova dupka
kazi sto se bara tamu i sto ima okolu neja i koj sela gi ima
Odgovori
moses da lutas vo belasica e a seloto ne ti kasuvam mose ke gi najdes i sedumte pobieni kamejna i togas javise
Odgovori
ako si od strumica lazes
Odgovori
jas nesum ot srumica i nesum ja lasgo a ti ot kajsi i koj ke mi kase do sedumte kamejna sto treba da ima poz
Odgovori
no za zal las to ja znam ta zmejova dupka se raboti za u radovisko a ne na belasica
Odgovori
ja neznam covek kako treba da ne dreba da vi kasam tacno kade e ako znaes sto dreba po ret kasi ako neznaes da ne gupime vreme poz
Odgovori
kako prvo  treba da odes kaj cesmata nad cesmata ima  furna vnatre so 3 kolaca levo nekade e meckata bez edna sepa i gleda u malo mece  tolku za saa pozz
Odgovori
drugar rabotata e mesana zborime za drugo ti za drugo mi kasuvas jasa te razbiram sega ke ti pisam dobro mose ke se razperem sapa ot mecka i del ot mecka ne se isto ti znaes mose meckarot so meckata ili mecka sro gleda vo pestera znaci se razlicni treba da vidime za koja da zborime ednata e samo sapata na mecka do sedumte pobieni kamejna a trugata so meceto i dretata sto gleda vo pestera za koja imas dukument ili imas slusnato samo kasi poz
Odgovori
jas znam za meckata bes edna sepa  a sepate a nacrtana vo pesterata vnatre a meckata gleda vo malo mece  i furna treba da imaso 3 kolaca  i nekoi kamenja ne gi zapamtiv kolku treba da se  pozz
Odgovori
drugar mestoto go znam mislev deka imas mapa ako nemas samo ako si slusna od nekoj nesto imas mecka i ispavena kako stoi site gi znam samo nemam so kogo site lasat poz
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)