Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
zmejova dupka
Postovani Vudi Alen ja nisam procitao da ima bilo kakvi brojevi na tom kamenju i nije to jedino mesto gde ima pobijeni kamenovi , na drugim mestima se pominju znaci na kamenovima na trece pak razlicite boje kamenje i t d...
Ovde se pominje selo Poganovo i cini mi se Dragovita .
Ja nikada nisam bio u taj kraj gde su ta sela  niti me interesuje da idem da trazim to a kad procitam  ponovo stavicu sve podatke ovde na forum.kolege sportisti su mi pre nekoliko godina potvrdili da su nasli to pobijeno kamenje a sta je dalje bilo neznam.
Pozdrav
Odgovori
Postovani g.Laki kes,

mozda se nismo razumeli.Negovorim o tome da je to kamenje obelezeno,vec da recimo u opisu ili mapi se spominje 72 kamena,40 dana,36 sati...........znaci spominjanje brojeva a vezano za razne stvari medjutim svi je u vezi jedne lokacije.Da li me razumete?Recimo moze biti 12 kamena razlicite boje....

Da spominje se Poganovo a mozda i Dragivita.Ja sam bio do Poganova i nisam nasoa nista sto bi ukazivalo da je to to,ali sam sumnjao da bi verovatno trebalo da bude blizu i iza manastira u stenama.

Vi ste jedan od par ljudi koji kazu da Smukova dupka,kao i Zmajeva dupka ili Gostusa-Srbenica nisu u tom vec drugom kraju.

Nesto slicno je i u vezi Miljkovca kod Nisa.

S postovanjem,

Vudi Alen
Odgovori
Postovani VudiAlen ovo sam napisao po secanju i pamcenju onog sto sam procitao kad se vratim kuci procitacu i napisat onako kako je i napisano.
Sto se tice miljkovca nikad nisam bio tamo mada imam nesto pisanije a dali je to tamo ili nije  ili je to deo nekog plana koji je izvadjen iz neke celine nebih seiznenadio .
O zmajevoj i smokovoj dupki sam vec dosta pisao i nebi da se ponavljam a o propastu nisam jwr to je rec izvadjena iz  celine a ne navodeci sta su oni pod tim recima podrazumevali.
Pozdrav
Odgovori
Postovani g.Laki kes,

hvala Vam na odgovoru,nemam komentar.

S postovanjem,

Vudi Alen
Odgovori
Na kamenu koji lici na polu mesec treba da ima iskovan srp imam plan ali mesto nisam mogao da nadjem
Odgovori
Ja sam bio na mestu na 70 kamenu u obliku meseca na  kamenu je bio deasni srp je bio slomnjen. na dva metra....ako pustis treci ode u provaliju. Kod vodenici i stalu je ocisceno i sa sesne strane u stenu je ocisceno...Neznam kod treceg vodopada....
Odgovori
Kaze samo na jedno mesto je kanjon tesan da mozez obe strane da dodirnes rukama od tog mesta su pobiveni  nisam skoro citao ali mislim da beose 72 kamena koji vode na goge ka vrhu zadnji kamen je uobliku polu meseca i na njemu srp ako znaz taj kamen kontaktirajme mozemo saradjivati tu ima posla za dva do tri dana
Odgovori
Dalibore srp se ne nalazi kamen u obliku polumesec...
Odgovori
(30-03-2021, 01:26 AM)Dalibor Piše: Kaze samo na jedno mesto je kanjon tesan da mozez obe strane da dodirnes rukama od tog mesta su pobiveni  nisam skoro citao ali mislim da beose https://atelierrebul.hr/shop/category/mirisi-za-dom-22 72 kamena koji vode na goge ka vrhu zadnji kamen je uobliku polu meseca i na njemu srp ako znaz taj kamen kontaktirajme mozemo saradjivati tu ima posla za dva do tri dana
Zvuči kao fascinantan lokalitet!
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)