Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
stari banjski put
naravno znam mesto gde sam vido vatru samo sam zaboravio koje je to vreme bilo i dali je tada bio mozda neki praznik,mozda ima veze mozda nema neznam
Odgovori
zdravo svima,cuo sam dosta price o starom banjskom putu da je moguce da i tu mozda ima neka polugica,neko kaze ima neko nema,ja sam jednom prilikom licno vido snopic vatre odnosno malo veci snop vatre kako kazu neznam dali je to stoposto znak da tu ima nesto ali mi nesto govori da ga ima i to dosta pa ako neko ima nesto o tome da vidimo
Odgovori
Imali neke veze ovaj put sa banjski dvor....
Odgovori
Taj put je u skorije vreme prekrsten u "put ljubavi" ili "sv.....ki put". Wink
Odgovori
Put ljubavi ,tunel ljubavi , Banjski put toga  ima  na stotine . Mozda bi nam bilo lakse kad bi napisao o kojoj je Banji rec ili taj put mozda nema veze ni sa kojom Banjom .
Odgovori
Mislio sam na banjski dol...
Odgovori
stari banjski put ili kako neko rece put ljubavi,mislim na put koji ide iz bora dva odnosno metalurga ka banji,tu na jednom delu se desilo to da sam vido vatru i to ogromnu
Odgovori
Taj put je malo menjao svoju trasu,ali je najzanimljiviji za i iz perioda IIsv. rata i nije samo put zanimljiv tu je išla i Crnovrška pruga možda je ona zanimljivija.Sve u svemu trase im se ne razlikuju puno pa ko ima mogućnosti,sreće neka pokuša,mislim da vredi.
Odgovori
ovde sam mislio na put za brestovacku banju crnovrska pruga mislim da je isla na drugustranu ali verovatno je i to interesantno
Odgovori
Ako mislis da si video nesto onda uzmi detektor i u potragu . Crnovrska pruga je na drugu stranu , to nema veze sa ovim putem .
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 2 Gost(a)