10-02-2017, 01:13 AM
DA LI JE NEKO VIDEO TAKO NESTO?MESTO ME ZANIMA,I MOZE BITI SAMO 1 U SRBIJI.OSTALO JE LAZ I KOPIJA KAO I VECINA PAPIRA.HVALA.
ISKLESANI KONJI
|
10-02-2017, 01:13 AM
DA LI JE NEKO VIDEO TAKO NESTO?MESTO ME ZANIMA,I MOZE BITI SAMO 1 U SRBIJI.OSTALO JE LAZ I KOPIJA KAO I VECINA PAPIRA.HVALA.
10-02-2017, 07:34 PM
Tvrdis da si bacio papire pre 20 g. A sada tvoj papir tacan a ostali ne imam opis za jarca.... Jesili kivan na ceo svet ili samo na mene....
11-02-2017, 04:59 PM
tvrdim i garantujem da papire nemam o nicemu,da baceno otpr.2000g.posle sam otisao preko!A da sam se naslusao i nacitao koje cega,pogotovo za pirotski i leskovacki kraj,uf to jesam i goreo sam ko licna bez struje!!! A tek u zadnje vreme za surdulicu i taj kraj,jaoooj.Pa nema o cemu nisam cuo.npr za neke figurice gde momci najebase za dzabe :'(.Tako da ja nisam u igri sa nicim i nikim ODAVNO!Ali eto skracujem vreme citajuci ubacim po neki tekst,da vas dopunim.Jer opet kazem I KAD NADJEM,NE DIRAM!!!zato sto sam bio mlad i naivan pa za malo nisam ostao u rupi sa metkom u glavi,eto cele price tj.1 deo o meni za nesto,a ovo drugo je bolje da niko i nezna jer je i meni ISUVISE TESKO DA ZNAM JA O SEBI I ZA SEBE NESTO,i to ostaje kod mene i u krugu od par ljudi koji su isti kao ja :-[
11-02-2017, 10:49 PM
(10-02-2017, 07:34 PM)BrankoV link Piše: Tvrdis da si bacio papire pre 20 g. A sada tvoj papir tacan a ostali ne imam opis za jarca.... Jesili kivan na ceo svet ili samo na mene....bez uvrede sve vas postujem,jer sam nekada i sam bio zarazen sa time.Nemojte me ljudi pogresno shvatiti. NITI IJEDNOG NISAM OMALOVAZIO BILO KOGA OD VAS.ZNACI NITI GOVORIM DA IMAM PAPIRE,NITI DA SU MOJI PRAVI tj.oni koje sam nekada imao.NITI SAM IKADA REKAO DA VASI NISU TACNI,NITI ME ZANIMA KO STA IMA OD VAS.SVO OVO VREME GOVORIM O GOMILI BAJKI,MASTI UBACENIH U PAPIRE,KAO I TO DA JE 90G PUSTENO U PROMET GOMILA FALSA,A POGOTOVO IZRADJENIH NA KRAVLJOJ KOZI.BAVIM SE NECIM 10im,A OVO MI JE HOBI CISTA RAZONODA,E SAD STO ZNAM NESTO,A TO NESTO SE POKLAPA SA VASIM.E pa jbg zao mi je zbog toga. a reci su samo jos i ovo da znate za papire pa povezite. KAKO STE NA PAPIRU PISALI,E TAKO SE ISTO I NA DRUGO MESTO ISPISALO,AL TO NIKO NIJE VIDEO,NIT JE ZNAO. Neki se potpisuju sa GURU,sto u HINDU religiji znaci DUHOVNI VODIC.ovde to ima izgleda drugi smisao tog imena,tj.znaju vise od drugih.ISPRAVITE ME AKO GRESIM.A ko je duhovni guru,ON ILI ONI bi trebali da znaju sve sta sam hteo reci,SA NEKIM RECIMA.Tkodje ovde sam primetio da neki koriste SIMBOL SUNCA,SVASTIKE IL KUKASTOG KRSTA,nebitno je kako je okrenut i koliko kraka ima,slika je u ?...meni ne smeta ali ocu reci da ovde ima i okultnog tj.ezoterije.Nesto sam ranije krenuo da napominjem kroz neke tekstove nesto po ? duhovnih stvari za neka mesta tj.dogadjaje sa pojedinim ljudima,sa necim sto se svodilo mastu,bajke ili magiju....sto sve skupa nema veze sa nicim i ostaje nagadjanje sta je sta i sta bi to moglo biti,a takve stvari prate ovakav sport.
12-02-2017, 12:47 AM
(11-02-2017, 10:49 PM)termatata link Piše: Tkodje ovde sam primetio da neki koriste SIMBOL SUNCA,SVASTIKE IL KUKASTOG KRSTA,nebitno je kako je okrenut i koliko kraka ima,slika je u ? Godinama sam član ovog foruma, prvi među jednakima u moderatorskom timu. Dosada se niko nije setio da analizira moj avatar. Zato moram da vas pitam u čemu je vaš problem cenjeni kolega?
12-02-2017, 02:35 AM
Kolega kako isklesani konji.Koliko njih i u kojoj velicini? Bile dve isklesane konjske glave sa leve i desne strane pored cesme.Sta trazis ?
12-02-2017, 07:26 PM
bane alal vera sve si upravu i ne zesti se moj jarac skace na kaldrmu negde u kukavici.PA MOLIM SVAKOG KO GA PRONADJE DAMI JAVI GDEJE JER PO ODAVNO GA TRAZIM.POZDRAV ......
15-02-2017, 11:24 AM
isklesana 3 KONJA OTPR.30 DO 50 CM.CELINA,nisu ekstremiteti tj.delovi i u ? je njiva,a malo dalje ima jos 2 u blizini ako je lakse za tumacenje jedan blizu drugog! opet naglasavam samo 1 mesto u srbiji,na jugu!
INACE FIGURA KOZE JE DAVNO NADJENA,SA JOS NEKIM FIGURAMA I OZNACAVA HRAM ITD.... PUSTICU SLIKE DOK BUDE LEPO VREME NA TERENU. samo sam ? dal ima moyda jos negde nesto neko mesto :'( hm,neki me mozda razumeju jer tu nema BLAGA NITI YLATA VEC NESTO,NESTO,NESTO 8) pogotovo ko latinski zna i stare simbole,pomesane sa rimskim,grckim,egipatskim ili sumerskim |
|
|