Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wave Terminator
Prodajem detektor Terminator sa sondom  32cm. dvodelnim štapom,punjivim baterijama.
Sa ovim detektorom trenutno radim ja,neko poređenje možda je malo plići od Nokte Velox ali je dublji od svih Fišera (Gemini)
Gareta (Gta 2500 i ATX) skoro svih Xp detektora,Tesora,C-Scopova,Whitesova(TM-serija) i da ne nabrajam, od ovih u zagradi nije.
Dubina mu zavisi od veličine predmeta i normalno sastava i vlažnosti zemlje,novčiće u zemlji maximalno hvata do 40cm,koplje do 80Cm.
Od štelovanja ima potenciometar za paljenje (tu se pojačava i smanjuje zvuk), Sens-osetljivost,Diskriminaciju (prekidačem i potenciometrom),Ground balans (prekidačem AUTO ili ručno potenciometrom) i prekidač za jedan ili dva tona.
Radom, iskustvom i pravilnim štelovanjem se može izvući maximum na svim terenima,ne smeta mu ni dalekovod ni razno kamenje,cigle jedino ne trpi jače udarce tu malo zvrcne ali se opet smiri.
Sve ostalo što vas interesuje  pitajte preko poruka.
Odgovori
evo i slike:

Priloženih Datoteka Izvedena sličica(e)

Odgovori
Druze Crni ,  koliko  je to u pare  za  Terminatora ?
Odgovori
Cena na PP
Odgovori
cena za detektor
Odgovori
Ovaj terminator kosta 280e unugarskoj..
Odgovori
Da ja sam platio pločicu,delove i gotovu sondu kad mi je stigla kući 320 evra.
A ima tamo da se kupi jeftinije i u delovima a i ceo detektor ali kako to radi.
Ako nemaš tamo dobrog prijatelja ili ne poznaješ majstora koji ih pravi,verovatno ćeš dobiti loš detektor.
Odgovori
Crni javi mi na pp dali je MD terminator jos u igri ako nijee dali imas neesto od drugih detektora za prodaju,poizdrav Caja
Odgovori
crni javi mi se na moj mail xxxxxx@gmail.com Caja
Odgovori
Odgovorio sam na PP
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)