Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
LOKATOR
Zdravo drugari ima li neko dobar i proveren Lokator za pronalazenje plemenitih metala i ako ima da li je zainteresovan za pretragu odredjenih terena na kojima postoje hajducke oznake i rimska i vizantijska utvrdjenja.AKO UOPSTE POSTOJE TAKVI LOKATORI?
Probano je sa raznim lokatorima od onih sto se vrte u ruci do nekih na principu jonskog polja i navodno frekvencija.
Svi razlicito pokazuju detektorom nije probano jer se radi o navodno dubinama preko 2,5 m.
Ukratko trzim ljude sa dobrim lokatorima nista vise ostalo po dogovoru.
Pozz svim kolegama po ovom hobiju i srecan praznik ili zavetina koji na danasnji dan slve.
Pozz

Odgovori
Moraš doći i lično videti kako radi i probati sam se uveriti.Da te ne lažem kod mene ne radi ili ja ne znam ili možda ja nemam to nešto.Čovek kod koga je sada radi sa njim fenomenalno,u to se možeš uveriti ako mu sakriješ potenciometar za promenu frekfencije i menjaš po svojoj želji a on će te nepogrešivo voditi u smeru gde tog materijala ima.
Radi na gvožđe,mesing-bakar,zlato-srebro,aluminijum,vodu i dijamante ovo zadnje nismo mogli proveriti ali vuče negde.
Odgovori
Ni jedan lokator nije merodavan to nemoj niko da te laze.Dok ja ne prodjem sa moj PI detektor ili skenerom tacka ne moze da se potvrdi. Ja radim sa sipkama L antenama, laserom i sa rasljama, ali ni jedan lokator ne moze da eleminise rudu. Dobro je da se ima i lokator i detekror ,i to dobar detektor a ne zujalica, samo lokator nikakva vajda.
Odgovori
Drugari koristim i ja i L antene ali gde god mi pokazu sve zardjalo gvozdje.
Probao sam neke lokatore na principu jonskog polja i navodno frekvencije tu nesto zuje na nekim mestima ali je to sve zavisi od mesta precnik od 2 i vise metara.
ZA druga Crnog zainteresovan sam da probam taj lokatoir ako bih znao gde da se nadjemo i dogovorimo.Naravno ako radi nastavlajmo drugi dogovor.
Pozz
Odgovori
Ako vuce na zardjalo gvozdje onda nemas pravu meru L sipke i to su uglavno mesingane sipke koje hoce tako da idu na gvozdje. Pre par godina desilo se i kod mene na gvozdje i to koje  je oksidiralo.
Odgovori
Druze Darkman na zardjalo i oksidirano gvozdje vuku sipke.Pokazuju one i supljine i to dosta precizno, ali nisu od Mesinga neki drugi metal je u pitanju.
Imas li neku ideju od cega da ih napravim ili meru koja treba da bude duzina  sipki ili bar nesto sto bi pomoglo.
Pozz
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)