Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vase misljenje o ovom detektoru XP Deus Basic sa sondom 28cm
Postovane kolege kupio bih ovaj detektor pa me interesuje vase misljenje ili ako neko ima iskustva sa tim aparatom.
Unapred hvala.
http://www.metaldetektori.rs/artikal/xp-...ondom-28cm
Odgovori
Odlican aparat,.....pogotovo sto mozes da mu menjas frekvencije u odnosu,sta trazis,trenutno i sto mozes na elektronici,da mu stelujes posebno,dosta parametara...recimo,tonove za svaki opseg koji te zanima,bez obzira da li radis sa 2,3 tona...nebitno. Izbacis i srebro i foliju,koju pokazuje,cini mi se,ako nisam zaboravio na oko 40 i tako dalje. Dok sam ga imao,radio sam sa verzijom 2.0.....probao jednom sa tada novom,3.1 verzijom,ali mi se vise dopala stara Ver. 2.0  Jedino ce da te zeza kada budes hteo negde ispod dalekovoda da radis sa njim,posto je wireless,inace,sasvim,sasvim korektan detektor i lagan za ruku. Mozes da mases sa njim po ceo dan,a da ti ne pravi problem tezina. Ja sam radio sa vecom sondom,mada je ova koju ti hoces,novija verzija,koja se pokazala mnogo bolje od vece sonde. I jedan savet ....ma sta ti pricali oko punjenja sonde i elektronike,posto se pune zasebno i jedno i drugo,dopunjavaj ih bez obzira sto nisu istrosene do kraja. Autonomija rada mu je extra duga,tako da tu neces imati nikakav problem. Inace,veoma brz odziv ima,kada prelazis sondom preko nalaza,veoma brz.
Odgovori
Pehina,lep odgovor ali se recimo ja ne bih slozio sa tim da je nova sonda 28 cm bolja od 34 cm sonde.Prvo,manji povrsinski zahvat,drugo,manja dubina kako na sitne tako na vece predmete na spram sonde 34 cm,dva dobra argumenta za razliku u ceni od 80 evra.Trece,nije sve u brzini odziva,mnogi korisnici se uzdaju u brznu detekcije i odusevljeni su ali se pri takvom traganju gube pojedine stavke.
Odgovori
Hvala kolega pehina11420 i I.Dzony  na odgovoru neki mi preporucuju i Minelab E-trac tako da sam u velikoj nedoumici izmedju ta dva aparata .
Odgovori
(24-08-2016, 06:59 PM)vrbovac link Piše: Hvala kolega pehina11420 i I.Dzony  na odgovoru neki mi preporucuju i Minelab E-trac tako da sam u velikoj nedoumici izmedju ta dva aparata .

Moje mišljenje je da je "minelab e trac" bolji u svakom pogledu.
Odgovori
Hvala svima na odgovorima ipak je prevagnuo Minelab , kupio sam Minelab E-trac , nadam se da nisam pogresio, e sad sledi tezi deo , da ga ,,savladam'' na terenu.
Odgovori
(31-08-2016, 12:33 AM)vrbovac link Piše: Hvala svima na odgovorima ipak je prevagnuo Minelab , kupio sam Minelab E-trac , nadam se da nisam pogresio, e sad sledi tezi deo , da ga ,,savladam'' na terenu.

Nisi pogrešio.Ja imam i deus a testirao sam ga uporedo sa minelabom e-trak.Deus je samo mnogo hvaljen aparat i preskup a nije ni približno ono zašta ga hvale.Ali šta ću kad nešto kupim veoma retko prodajem.
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)