Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sta znaci ovo ????
Meni lici na Miki Mausa
Odgovori
Kako sta je, pa sasvim se jasno vidi (svaka slicnost sa nekim je nenamjerna Smile) [Slika: xzpvw7l5ika7kywd57r_thumb.jpg]
Zar se ovdje fotke ne mogu direktno ubacivati vec mora prvo na neki drugi server pa onda linkovati itd itd ???
Odgovori
Tako je nažalost, mi živimo u Srbiji a i svetska je kriza pa štadimo na prostoru i resursima, nema se para....
Kada bi neko ko je naÅ¡to naÅ¡ao putem ovog foruma dodelio forumu makar 1% od zarade sve bi bilo druga?ije  Smile
Odgovori
Admine napravite akciju prikupljanja sredstava (dobrovoljni prilozi) za odrzavanje sajta, svima koji misle dobro ,ovdrzavanju i ocuvanju ovog sajta je to u interesu.Oni koji misle da se svercuju i nece da daju , oni su ti koji samo cekaju da ucare nesto od ovog sajta. Ako se vec spremas da pravite V.I.P  Prostor na sajtu, neka ti ljudi koji daju priloge budu prioritet u VIP-u jer onda se zna da imaju dobre namere , i da nisu ovde samo da bi "ukrali" ideju ili informaciju.
Odgovori
U potpunosti podrzavam KONANA sto se tice dobrovoljnih priloga .Ja sam  ZA . Admine pusti neku akciju dobrovoljnih priloga nismo toliko svi imucni ali ko koliko moze bice sigurno od neke koristi .
Odgovori
al sta znaci onaj znak,,to cudo nisam nikad ni video
Odgovori
cup sa drskama..rukohvatima...
Odgovori
mada tvrdi se da je drevno srpsko pismo..takozvano Vincansko jedno od najstarijih uopste..ima velike slicnosti  i sadrzi sve znake pomenute na ovom sajtu..ako iskljucimo komplikovanije crteze tipa sablji ili zivotinja...

http://www.google.com/search?q=vincansko...24&bih=678
Odgovori
i mene mi lici na kup
Odgovori
Pokusaosam da ga razbiem da nie mozda tapa ali toe cudo da se nece nikako razbit toliko e jako
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 2 Gost(a)