Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
novi clan na terenu, potrebna pomoc pri kupovini metal detektora
hvala kolege,

inace ja kupio detektor ,rucni rad, od coveka iz Paracina, tacnije iz okoline Paracina. prezadovoljan sam, kako dubinom na koju detektuje tako i samom diskriminacijom predmeta a naravno i covekom koji mi je prodao i prilikom preuzimanja izdvojio jedno sat vremena kako bi mi sto vise pojasnio princip rada i rukovanja, sto mi je pomoglo mnogo jer se pre toga nisam sretao s ovakvim masinama. posto sam aparat tzv ,,golden target,, pazario i otisao kuci redno je i bilo da iskopam par rupa i ispitam dubinu. situacija je sledeca:
-novcic ,20 para iz 1978 god. pronalazi na dubini do 45 cm .
-bakarnu plocicu, 15x15cm ,pronalazi na dubini do 115 cm . (da preko metar, dobro napisano, nije greska)
-metalna serpa, 35cm ,precnika ,pronalazi na dubini do 160 cm .,da tako je 1.6 metara.

... pa kolege ovaj uredjaj recimo ispunjava moje pocetnicke zahteve ,odnosno za moja shvatanja je dobar metal detektor a ako uzmemo u obzir i cenu, onda je jos i odlican.

nisam napisao tekst kako bih nekoga vredjao ili omalovazavao neki drugi uredjaj ,ja zapravo o ovim uredjajima i ne znam bas mnogo ali sam napisao samo ono u sta sam se uverio. svakako ne pisem ovo kako bih pravio reklamu ,niti pisem da bih svoj uredjaj prodao dalje nekome ,ponavljam samo sam napisao ono sto sam video svojim ocima.   

pozdrav!!!
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Poruke U Ovoj Temi
Odg: novi clan na terenu, potrebna pomoc pri kupovini metal detektora - od lanmile - 04-11-2016, 02:00 PM

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 9 Gost(a)