Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PESTERA SO 7 MOMI
AKO IMA NEKOJ STO ZNAE KADE E I VLEGOL VNATRE
Odgovori
5 od momite se cuvari a dvete se na cesma ednata se mie a drugata drzi peskir ........kolega tesko deka nekoj vlegol vnatre  i go videl seto toa
Odgovori
gledam kolega barbarevec nesto znaes.ja znaes li ti pesterata so momite.jas baram covek sto ja znae kade se naodja,imam dokumenti za nea ama nikoj ne znae kade e.
Odgovori
se uste se bara ocevidec premnogu e teska ovaa rabota no da ne gubime nadez sekoj trud se isplati
Odgovori
sto bidna so  ovaa tema kolegi zar nema nisto za gjuriste i pesterata  so  5-momi  koi si stojat sekoja na svoja strana i 2 sto si stojat na cesma i si pravat  lav muabet
Odgovori
DVETE MOMI(NA ČEŠMA) VEKE NE SI PRAVAT MUABET,A MOMITE VO PEŠTERATA NE GI ZNAE NIKOJ!
Odgovori
PROBUS,MOZE LI DA OBJASNIS NESTO POVEKE NA OVAA TEMA
Odgovori
JAS MISLAM DEKA SE E JASNO MOMITE NA ČEŠMATA GI NEMA,ZATOA ŠTO ČEŠMATA E RAZURNATA-ISPREVRTENA,A ZA MOMITE VO PEŠTERATA NIKOJ GI NEMA VIDENO
Odgovori
kolega probus mislam deka si greska cesma treba da ima vnatre vo pesterata 5 od momite  se cuvari sekoja cuva po nesto a dve stojat na cesma ednata se mie drugata i drzi peskir  ne e edna pestera nego sklop na poveke pesteri  edna cesma tocno e deka e razurnata i imaat izvadeno od nea ama pesterata ne ja znae nikoj  eden covek ima vlezeno vnatre ima zemeno nesto no posle izvesen period mu se obesi sinot  po nekoja godina i toj samiot se obesi  i sega nekoj od nivnata familija pustaat nekoj muabeti demek se znae nesto ama nikoj nisto ne znae da kaze ni sto ima pred pesterata i kako e vnatre samo toj muabet kruzi  pestera so sedum momi  a za da se vidat tie momi mislam deka treba mnogu da se znae
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)