16-08-2016, 02:35 PM
Evo jedne moje modifikacije surfa za ljubitelje koji žele da naprave dobar pulsni detektor a relativno jeftin.
Surf Pi mod
|
16-08-2016, 02:35 PM
Evo jedne moje modifikacije surfa za ljubitelje koji žele da naprave dobar pulsni detektor a relativno jeftin.
17-08-2016, 12:15 PM
Možeš li da postaviš spisak elemenata?
18-03-2018, 08:49 PM
Kolega mozes li da mi posaljes u poruku lista elementa i lay i zamolio bih te ako ima neke greske da mi to kazes gde zato sto tesko mozes naci ispravna sema pa onda lupaj glavu sta je i kako je. Hvala ti
24-03-2018, 04:00 PM
Da to je CD4024
Samo ne znam koliko je sve to dobro jer Relco je brzo dodao neke izmene.
24-03-2018, 04:54 PM
Ovu modifikaciju saam lično radio i radi veoma dobro.Važno je kako podesiti detektor prema upotrebljenoj sondi.U postovima sam detaljno objasnio princip rada surf pi i nadam se da je sve jasno u mom opisu.
24-03-2018, 04:56 PM
Po naslovu, ovo je ispravna verzija, e sad čiji je to u svari mod, to ne znam, znam samo da sam noćas na nekom indonezijskom forumu vido ovu šemu, zatoo i znam koje je kolo u pitanju. Hteo sam samo da čujem potvrdu., i šta se sa njim dobija, drugačiji zvuk!?
Edtit: preklopile se poruke, oket, pronaći ću taj opis čim stignem kući Edit2: da li je opisana i promena koja se dobija sa ovim modom?
24-03-2018, 06:26 PM
Odakle ta moja modifikacija na indonezijskom forumu.Evo sad ću poslati ponovo sa mojim potpisom ispod,koji ne mogu falsifikovati
24-03-2018, 08:32 PM
pa pazi, uopšte ne mora da bude falsifikat. ako više ljudi krene sa sličnom idejom, najveća verovatnoća je da će doći i do istog rezultata. ja sam to vido na tabletu, sad ne mogu ponovo da nađem a probo sam, i ako se dobro sećam, diskusija sa ovim rešenjem nije baš mlada.
edit: nego ne reče nam, šta se dobija sa ovim modom? jel krči ko gajger?, jer mi se čini da je osnovna šema ista ko ona koju sam kreno da radim, okačio sa m na onom drugom forumu; a onda sam vido ovaj mod, i vidim da može baš lako da se ubaci i naknadno. a mogo si lepo i odma da nam kažeš šta si stavio a ne da tražim po stranim forumima! |
|
|