30-03-2012, 08:44 PM
(30-03-2012, 08:17 PM)mincic link Piše: Ma znas sta Banevidi ovako mincicu
Ja bih sad samo zeleo da vidim jedan post na ovom sajtu u kome ti nisi napo ili isproziavo nekoga . Sve mi se cini da si ti jedan jako besposlen momak kome odgovara da prca ljude tamo vamo. Koliko god ja pokusavao da spustim loptu ti se nesto tu natezes . Ne zelim da kad god otvorim neki post na sajtu vidim tvoja trabunjanja . Ruzno je brate. Tebi nista ne odgovara nigde . Samo ono sto ti kazes , e to je onda kao sveta krava . Ne dira se i ne raspravlja o tome . A ukoliko ti nesto ne odgovara tada ti brate vredjas i prepisujes Lekove ( MICIN onaj) . Pronadji neki vid zabave koji nece uznemiravati ostale . Necu koristiti teze reci da ne odgovaras opet . PEACE
i meni se desava da mi je muka da citam necije postove ,
pogotovo one koji odisu neznanjem, gluposti ili losim prepisivanjem, a o prevarantima da i ne pominjem
i onda se dvoumim da li da reagujem ili da precutim.
obicno prevagne ona strana koja se buni protiv svega loseg i sta cu , napisem po neki redak,
oni koji ne misle isto obicno se nadju uvredjenim i pocnu da prdckaju , vredjaju, pljuju, prozivaju.
obavezno je to bez ikakvih argumenata i vise iz zelje da se promovisu kao autoriteti nego sto stvarno imaju neki kvalitet vezano za temu o kojoj pisu.
evo i ti se jos jedan primer takve negativne energije nicim izazvane.
napao si mene kad sam odgovorio onoj mindzici sto me je napao, a na njegov post nisi imao primedbe,
a ja sam te samo pitao za primere iz prakse, ima li nekog bogatog rasljara, koja firma poznata, svetska se bavi na taj nacin istrazivanjem i slicno,
ali umesto odgovora tebi smeta sto te to pitam,
i onda opet sve iz pocetka ti prozivas mene umesto da odgovoris na pitanje , ja ti istom merom odgovorim i krug negativne energije se siri ...
sto se mene tice , ti i slicni slobodno se zamajavajte raznoraznim rasljama, viskovima i dubokodaljincima,
zivite u ubedjenju da to funkcionise besprekorno,
ali kad vec to javno promovisete onda dozolite da vas drugi pitaju u vezi sa tim i da drugi imaju drugacija iskustva, znanja i rezultate.
pozz