17-10-2011, 04:02 PM
Cuo sam razne price o tome .Te raslje od lozu te od vrbu itd.Nedavno mi je doslo do ruku neko ''cudo'' za koje jedan moj prijatelj tvrdi da je u nemackoj dao velike pare.ima jedan ok rugao metalni rukohvat gore ima malo lagerce u koje je navucena mala osovina i gore u nastavku ima neku cev[u koju treba da se stavi to sto oces da trazis] i opet poklopce i na kraju dugacku antenu.Kada sam ga pogledao pomislih u sebi e moj brale gde ti baci pare bolje da si dao u kafanu i na lepe zene.Ostavi to on kod mene da mi se nadje. Koji cemi pomislih ja . pre neko vece stavismo u njega zlatno lance bilo je taman knap puno. Pogledaj dali ima nesto kod mene kuci. televizor je radio klima uredjaj takodje. Uzmem ja to u ruku i trudio sam se da ga drzim u libelu kada ono cas na jednu cas na drgu stranu.Dignem pogled i vidim mog drugara kako ide po sobi a ovo cudo ga prati.Abre sta je ovo ovo izgleda prati tebe ovo rekoh nevalja za nista bas kao sto sam i mislio. On i njegova zena se nasmejase i tek tada mi pokaza dve manje kutije sa nakitom koje nisam mogao da vidim od sanka.Ja i pored toga mislim isto sto i pre gledam ono cudo i nije mi jasno o cemu se radi. Probao je on sa njime isto kod njega nece da ponovi isto probala je i njegova zena i kod nje nece a kod mene kobajagi radi.Probao sam da ga namerno smotam na neku stranu ide ali bez kontrole brzo. kada ga stavim u libelu prati kutije sa nakitom.Nije mi nista jasno.