Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
pecina
TITANIK
Odgovori
(28-12-2015, 05:48 PM)dekisa link Piše: TITANIK

Vi to ozbiljno kolega  ???
Odgovori
postovanje kolega, eto ovi znakovi su sluzili da te dovedu i ukazu na ulaz u pecinu verovatno je bio zazidan
zamaskiran, ocigledno je da je ulaz pronadjen i sta reci dalje kako vam pomoci, jedino ispitaj detektorom u pecinu
plafon eto zidove, pod iokosamog ulaza pa i sire pozz,, svima.
Odgovori
druze Timpolok naravnio da nije ozbiljno, meni se ucinilo da vidim br.4 zato sam rekao da desno od toga pogleda, posto kolega kaze da nema br.4, a pitao me je dva puta sta znaci br.4 napisao sam u sali TITANIK.Misljenja sam da treba da pogleda i desno i levo od te pecine a takodje i da dobro pogleda po zidovima u unutrasnjosti pecine postoji mogucnoj jos oznaka.
Pozz

Odgovori
dekisa ima jos slika u vezi ove pecine ali u drugoj temi pogledaj pa prokomentarisi, probao sam i da ih ocrtam na pojedinim slikama
Odgovori
A bre Bta Ivice prvo ,,Izvini na izrazu,, STA TUPIS Kxxxx  ima skener i sve ostalo i ja sam iz NASE ISTOCNE SRBIJE. imamo planove i znacenje a oznake.Ne zanosi glupostima ovo ti je iskren prijateljski ili nazovi ga Brtaski odgovor.
Ne zavlacise glupostima.Da znas bilo je 12 Hajduckih vojvoda ovako Vlcan vojvoda, Dmitra kalapcija, Altin Stojan, Pop Mratin Himovic i Hajduk Veljko ono stop ja znam za ostali 7 Neznamo ima jos jedan o kome neznamo bas nesto zove se u tok kraju STNGA ili ti na vlaskom LEVI vojvoda. Verovatno je bio levak.
Postoji u narodu ona izreka,, Da komsiji crke krava, rekao sam ti  ima skeneri i raznorazni aparati.Na tebi je i neznam gde tii je lokacija i ne interesuje me amo fer i posteno.
Poaz
Odgovori
ivco javi se na poruku
ima skenera i aparata na pretek
a sto se tice znaka jeste br4
sokobanja
Odgovori
Поз. колега. С обзиром да је, колико ми се чини, знак са леве стране, кад уђеш у пећину обрати пажњу да ли има неки део на зиду који се разликује по боји од околних стена (мада можеш да провериш и десну страну). Можда ту и нешто буде од вајде и интеренсантно...
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)