Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kokoska i devojka sa korpom
Zasto svi cute?
Odgovori
robinhud daj sliku rimljanina
Odgovori
znaci nista od slika, niko nema
Odgovori
[Slika: x3v8lg.jpg]
Odgovori
To nije slika rimljanina i upste nisu to slike pomenute lokacije, ovde je sve pomesano, Gde su tri osmice jedna u drugu da se tako izrazim, petao, devojka bez jednu cipelu, rimljanin, to nisu slike sa pomenute lokacije koje je postavio cool a ni kolega robinhud. To stoji da su slike koje postavio cool i robin hud da su sa jedne te iste lokacije, ali ne sa pomenute u temi. U to sam siguran jer mi je drugacije preneo kolega. slike koje sam ja postavio, slika kokoska i slika devojka trebalobi da su sa pomenute lokacije
Odgovori
Takodje ne zelim da raspravljam o necemu sto licno nisam pogledao i uslikao, nadamse da cu doci do vremena i nekog dzipa pa da se sve uslika i postavi. ja ne krijem nista, ono sto znam ja kazem svakom i to sa alal...
Odgovori
I tako kolega robinhud nije izbacio ni jednu novu sliku
Odgovori
bravo
Backtrack
ajde da raynimo coveku
izgleda da mu se malo pomesalo
slike koje sam ja izbacio su iz mesta bogdanovica
a slike koje je izbacio Backtrack su sa timoka lokaciju nebih da imenujem
Za pametnog je dosta
upropastiste temu
jos sad samo fali da neko izbaci i ripavke devojke i da bude totalna pometnja
od mene dosta
Odgovori
Kolega robinhud kaze da je ralo na slikama koje izbacio cool
Odgovori
ovog coveka koga je postavio robin hud nedostaje mu petao na ramenu kao i devojka covek i ostalo cela slika je na bogdanici na velikoj ploci sa gomilom znakova pa i ralo ispred devojke na 70 do 100 koraka je dama(mica) ne treba dzip da se dodje do tog mesta moze i jugo da dodje barem je moglo kad sam bio zadnji put pre 4 god ko ima opis neka se javi
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 11 Gost(a)