19-08-2012, 11:01 PM
prevedite ovo i cete da vidite koje su razlike od pi detektore do druge detektore,znaci i bez diskriminacija se najdobri,i slazem sa zmijom treba se dobro nastelovati,i to je to.poz
NOVI DELTA SNIFFER xr-71 P.I. by fixxx
|
19-08-2012, 11:01 PM
prevedite ovo i cete da vidite koje su razlike od pi detektore do druge detektore,znaci i bez diskriminacija se najdobri,i slazem sa zmijom treba se dobro nastelovati,i to je to.poz
20-08-2012, 04:51 PM
Generalno se slazem sa ovim sto je napisano,ali to su poznate razlike izmedju dva tipa detektora.Ovde se neradi o tome,vec o precizno navedenom modelu,koji,ako otkrije na 14 feet-a=4.2672 metara nesto,ja ga pojedem sa sve konstruktorom zajedno.Jedino,ako bi zakopali kamion hladnjacu,pa ajd i nekako. Do sada sam polemisao o pomenutom vise puta,to mi sada nije namera,vec samo odgovaram na sarapt-ov text koji je objavio. JEdno su zelje,drugo su mogucnosti.Ustvari uopste nije bitno,koji konstruktor ili koji detektor,jer za ovaj sport ti i netreba veca dubina od 70-80 cm,a to vecina "normalnih" detektora danas postize,cak i vlf na ALL METAL modu,ali ovakve pisanije i beskonacne dubine su smesne o masinama o kojim pricamo ovde. Budimo realni ponekada. Netreba raditi,kao sto sam ja to cinio ranije,da pljujemo po necijem radu,ali bar malo treba biti fer i iskren,jer ako je korisnik tog i takvog detektora zadovoljan,pozdravljam to,ali nemoj da pricamo gluposti o dubinama koje prelaze u naucnu fantastiku. Cak i na youtube nemozete da nadjeta,ama bas,ni jedan snimak PI detektora koji dokazuje neku fantasticnu dubinu,iako ima milion snimaka. Sve se vrti oko 2-2,5 metra,a i to je pod velikim znakom pitanja,kako i na koji nacin je uradjeno merenje. I za sam kraj...ako su ljudi zadovoljni fixxx-ovim detektorom,treba to pozdraviti i netreba nikome srecu kvariti,jel tako?
20-08-2012, 06:10 PM
pecina pa dubina detektora govorim za sve pred se zavisi od golemina predmeta,to sto tamo pise je ekstremna dubina,na ekstremno velike stvare i normalno u nezamrsena pocva mada pi detektorima to i ne smeta kao na drugih tipova,e sad znaci dubina zavisi od to sta ti trazis, ako trazis cup sigurno ga nece uhvatit na tu dubinu,i molim vas da se neupustate u debatu ako nemate pojma kako to radi i jos da uzbunujete ljude,ja sam to pustio da se malo smiri lopta,neznam kako radi ovaj detektor na fixx,ali znam da je snifer jedan dobar dubinac.pozdrav i malo smirite lopte.
20-08-2012, 07:17 PM
Izmedju Delte i SNIFERA ima razlike u elektronici i to nije isto i nemam protiv nikog nista ali , detektori su mi hobi od 1990 godine od kad sam i napravio xr 71 pre toga Sandbenks itd i broj telefona ne menjam kao neki a svi postadose veliki majstori za par meseci koji imaju od opreme kinesku lemelicu i malo kalaja Zivelii !!
20-08-2012, 07:47 PM
A ko je zainteresovan nek mi posalje imejl da mu posaljem video snimak kako xr 71 radi !!
20-08-2012, 09:36 PM
pecina sa tobom ne mogu da se razumem,znam kako radi delta snifewr xr71,al ga nije pravio fix,i radi se za dobar dlabinac,nije to sve isto.
26-10-2012, 10:59 AM
(20-08-2012, 07:47 PM)orbit link Piše:A ko je zainteresovan nek mi posalje imejl da mu posaljem video snimak kako xr 71 radi !! ja sam zainteresovan i mozes mi poslati snimak ili link na bergdoo@gmail.com . Pozz
27-01-2013, 09:53 PM
NA KOJU DUBINU HVATA NP.1 DINAR.MENE INTERESUJE DO 1.5M.DUBINE BEZ SONDE 1X1M.KOLIKO KOSTA JAVI AKO MOZE.POZDRAV
28-01-2013, 12:32 PM
Zdavo deko,dobrodosao na forum.Jedan dinar detektuje do 30cm,u zavisnosti od uslova zemljista.Javi se na pp ili na 0656220355 pa cemo napraviti kombinaciju za tebe!
Pozdrav.........fixxx "Prvi savet o verodostojnosti necega bio bi - verujem samo onome sto vidim ili isprobam - sve ostalo je pod sumnjom. U ovom hobiju mnogo je korisnije biti pesimista" - Ko poslusa ovaj savet , ustedece sebi dosta para i uzaludno tracenog vremena - Zeljko M.
28-01-2013, 03:34 PM
http://www.alibaba.com/product-gs/500738...ector.html
E fixxx jedno pitanje .....ima moj drug ovakav detektor kupio ga nije los za njega ali oce vecu sondu....kinezi ga prave samo nema da se kupi veca sonda e sada dali bi ti znao da napravis sondu za njega? sonda je slicna kao sto ima f2 .poz |
|
|