Zdravo kolege.Cuo sam da se na koridoru ovih dana radi bez masina sve rucno. Kazu tako ce ici brze a i plase da se cupovi ne ostete Pre toga su bagerom otkopali dva cupa ruseci jedno manje brdo,a posle toga je bager udaljen.ceo teren snimljen , zatim obelezen , obezbedjen a kopanje je u toku.Putari su ponovo aktivni.Pozdrav putarima oni kopaju dok se mi dopisujemo .
Zdravo prijatelji. Upitanju je vise desetina lokacija . Platili su da se '' odozgo '' sa visine snimi i sada rade.Nadam se dace sve stici tamo gde bi trebalo u drzavni trezor.A koridor ce nastaviti da se gradi kada se sa ovim precim radovima zavrsi.
ISKRENO POSTENO I OPUSTENO.
Zavrsice al po dedinjskim trezorima.Nego nadam se da negde ima Bozije pravde pa da ce narod imati koristi od svega toga.
Setih se price jednog mog seljaka .Posle drugog velikog rata na jednom odboru , nakon govora predsednika odbora javi se ovaj moj nesrecnik za rec i posto mu dozvole da i on kaze nesto racunajuci na podrsku vlasti. Pocne on :Abre ljudi kazete fabrike radnicima [aplauz],zemlja seljacima[opet aplauz] ama kako se niki neseti da pita a kome pare :Umesto pare dobio je motku i to za primer. Pocnu da broje pa kao zaborave dokle su dosli pa krenu ispocetka . Pare ce onome kome su sudjene.
ISKRENO POSTENO I OPUSTENO!
Zemlja krije mnogo toga,i na koridoru od granice sa Bugarskom prema Pirotu se radi vec godinu dana.Za sada se prica da su nasli na tri mesta.Kod Dimitrovgrada su nasli skulpturu svinje sa prasicima.
Zdravo indijana. Kazes skulptura svinje sa prasicima? Da nije bila suplja iznutra kao sto je bila glava cara Konstantina?
Nije mi poznato,informaciju sam cuo od coveka koji radi na koridoru.
Za glavu znam da je napravljena suplja i da je sada suplja, a koliko zanam dugo vremena je bila puna. Pomislih mozda je i svinja sa prasicima jedno vreme bila puna.
ISKRENO POSTENO I OPUSTENO !!!!
Teme: 3
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Teme: 4
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
puste zelje pusti snovi velika masta ....kako uspevate da od komarca napravite magarca svaka cast 300 kila zlata zlatna fontana u centru sela drugari jel vi slusate sebe sta pricate tojest pisete